Με μαζική συμμετοχή κόσμου από όλη την Θεσσαλία και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Παλαμά Καρδίτσας η εκδήλωση της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ για τη Βαγγελίτσα Κουσιάντζα που εκτελέστηκε το 1947 την κομμουνίστρια δασκάλα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Βασίλη Φυτσιλή, συναγωνιστή και συγκρατούμενου της Βαγγελίτσας Κουσιάντζα, που μαζί πέρασαν απ΄ τη Νιάλα, μαζί δικάστηκαν και καταδικάστηκαν για την αγωνιστική τους δράση στην αντίσταση και στον ΔΣΕ.

Επίσκεψη του Δημάρχου Πλαστήρα και του προέδρου Μεσενικόλα στον Αντιπεριφερειάρχη
Τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μεσενικόλα κ. Αναστάσιο Καλλιά. Ο κ. Τσιαντής συζήτησε με τον Αντιπεριφερειάρχη το θέμα της αποκατάστασης του δρόμου Μητρόπολης - Μεσενικόλα (από την παλαιά όδευση) μετά τις ζημιές που υπέστη από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις.

•Ν. Παππάς: «Η τεχνολογία της ευφυούς γεωργίας υφίσταται ήδη, δεν είναι στα χαρτιά. Κατά την πιλοτική εφαρμογή της έχει διαπιστωθεί πως μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση πόρων και μείωση του κόστους παραγωγής έως 30-45%. Πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε μια επαναστατική αλλαγή στον τρόπο που καλλιεργείται η γη».

•Βαγγέλης Αποστόλου: «Αν συνδυάσουμε τον αγροτικό τομέα με την καινοτομία και την τεχνολογία θα έχουμε κάνει τεράστια βήματα. Αυτά που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζαν “σενάρια επιστημονικής φαντασίας”, σήμερα γίνονται πράξη»

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
email.radio@palmos1042.gr