Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία η Αναγέννηση διατηρεί τμήματα υποδομής και πολλές εκφράσεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα... 2011-2017!!!
Μια προσπάθεια που συνεχίζεται αδιάκοπα και όλο και αναβαθμίζεται...
Φέτος έχουμε πραγματική πανδαισία στα τμήματα υποδομής και με την καλλιέργεια άλλων αθλημάτων πέραν του ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

Στο ποδόσφαιρο ο ΑΣ Αναγέννηση έχει ήδη συγκροτήσει και οργανώσει τις ακαδημίες του και μάλιστα η Κ17 που είναι μια κυψέλη ταλέντων Καρδιτσιωτών παικτών, κάνει κάτι περισσότερο απο αισθητή την παρουσία της!
Πρωταγωνιστεί πλέον και στο ερασιτεχνιό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας χωρίς καν να είναι αυτοσκοπός η διάκριση...
Οι όμορφες στιγμές είναι απο το μάτς με τον Αετό Καλλιφωνίου την περασμένη Κυριακή...
Μπορεί να ήλθε η ήττα, αλλά τίποτα δεν πτοεί τους "κιτρινόμαυρους"...
Το μέλλον της Αναγέννησης είναι εδώ....!

Περισσότερες λεπτομέρειες - φωτογραφίες στο "anagenisi-karditsas.gr" (εδώ)

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
email.radio@palmos1042.gr