Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αντι εισιτηρίου στον αγώνα της με τον Κρόνο Τρικάλων την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο
Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού δείχνει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Καρδίτσας “σκοράροντας” όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην κοινωνική προσφορά αναλαμβάνοντας; πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση για λογαριασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας ελαιολάδου, παιδικών τροφών, ειδών ατομικής υγιεινής και καθαρισμού.

Η πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί στον προσεχή αγώνα της με τον Κρόνο Τρικάλων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, στον οποίο η ομάδα καλεί τους Καρδιτσιώτες να προσέλθουν προσφέροντας τα παραπάνω είδη αντί εισιτηρίου.
Για την πρωτοβουλία αυτή δόθηκε την Παρασκευή 7/12 συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ Ευαγγελίας Διαμαντή, της εργαζόμενης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου κ. Ζωής Μάστορα και ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Καλογριανίτης.
Όπως τόνισε ο κ. Αλεξάκος οι προσπάθειες για την ανακούφιση των πιο αδύναμων συμπολιτών μας είναι συνεχείς και είναι ενθαρρυντικό το γεγονός οτι το έργο των κοινωνικών δομών του Δήμου έρχονται να στηρίξουν και άλλοι φορείς από διάφορους χώρους και ειδικότερα από το χώρο του αθλητισμού, όπως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Καρδίτσας με τη συγεκριμένη πρωτοβουλία, την οποία χαρακτήρισε αξιέπαινη συγχαίροντας τη Διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας για την ευαισθησία τους και καλώντας τους συμπολίτες να τη στηρίξουν.
Με τη σειρά του ο κ. Καλογριανίτης τόνισε οτι ο Σύλλογος δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια με σημαντικές επιτυχίες στις ακαδημίες μπάσκετ για παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω, αλλά και την ομάδα των ανδρών που στελεχώνεται αποκλειστικά από παίκτες των ακαδημιών με μέσο όρο ηλικίας τα 18 χρόνια.
“ Θέλουμε οι αθλητές μας να μαθαίνουν όχι μόνο να σουτάρουν, να πασάρουν και να ντριπλάρουν μέσα στο γήπεδο, αλλά να “σκοράρουν” και στην προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, καλλιεργώντας τους την έννοια της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.Καλούμε όλους τους γονείς, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, αλλά και όλους τους Καρδιτσιώτες να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία” επισήμανε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com