Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας, την Αναγέννηση, που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ανακάμψει και να επιστρέψει, παρά τις δυσκολίες της εποχής, εκεί που πραγματικά ανήκει. Η προσπάθεια της διοίκησης, των προπονητών, των παικτών, των οργανωμένων φιλάθλων αλλά και του απλού πολίτη που αγαπάει την τοπική ομάδα έφεραν το θετικό αποτέλεσμα της ανόδου, για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι. Η Αναγέννηση πέρασε πλέον σε άλλο επίπεδο και αυτό που τώρα χρειάζεται είναι μεθοδικότητα, επαγγελματισμός και πάνω από όλα την ουσιαστική στήριξη όλων μας, ώστε να αποδείξει ότι βρίσκεται επάξια στη super league 2 και μπορεί να πρωταγωνιστεί.

Είμαστε σταθερά στο πλευρό της ομάδας τη στηρίζουμε και θα τη στηρίζουμε καθώς έτσι έμμεσα στηρίζουμε το Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια και θετική αγωνιστική πορεία.

Βασίλης Τσιάκος
Δήμαρχος Καρδίτσας

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com