Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του ως ο νέος προπονητής του ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άρχισαν να ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αυτός ο νεαρός που αναλαμβάνει την τοπική ομάδα σε μια δύσκολη χρονιά, με δεδομένη την παρακαταθήκη της περσινής έστω και αν η παραμονή ήρθε την τελευταία αγωνιστική. Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου όμως μόνο τυχαίος δεν ήταν. Ασχολήθηκε από μικρός με την προπονητική αφού σταμάτησε νωρίς το Ποδόσφαιρο.

Δυναμική για άλλη μια φορά η παρουσία του Καρδιτσιώτικου Ομίλου Αντισφαίρισης της πόλης μας Σ.Ο.Α.Κ. Φωκιανού στο “5o Ε3βδ38 ΑΚ 12,16 ΕΤΩΝ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”

Το πρωτάθλημα έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στις 22-23/09/2018 στα ανοικτά ιδιόκτητα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων (4 ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΟΡΤΟΥ & 2 ΧΩΜΑΤΙΝΑ) του Tennis Icon - Ακαδημία Φοίβος Μιχαλόπουλος στη Λάρισα και πήραν μέρος μόνο όσοι αθλητές-τριες που ασχολούνται ενεργά με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι Αθλητικών Δελτίων και ανήκουν στα Σωματεία – Μέλη της Ε’ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας της Γ.Γ.Αθλητισμού και της Ε.Φ.Ο.Α.

Απόφαση-καταπέλτης για την Αναγέννηση από το Διαιτητικό Δικαστήριο!
Στη σημερινή (18/4) εκδίκαση των Εφέσεων για το στάδιο επιτήρησης των φακέλων, το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις της ΠΑΕ Αναγέννηση και άλλων τρεις ΠΑΕ, στις οποίες αφαιρούνται τρεις βαθμοί!

Δηλώσεις για την κατάσταση στον Πανσερραϊκό και το προσεχές ματς στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης.
Σε συνέντευξή του στον Arena Fm 89,4, αναφέρθηκε στο θέμα των τροφείων του Ντούσαν Στέβιτς αλλά και στο γεγονός ότι είναι αβέβαιο εάν η ομάδα θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα!

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
email.radio@palmos1042.gr