Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η δεύτερη χειμερινή ημερίδα ορίων για τη συμμετοχή των αθλητών στους επερχόμενους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης κατηγοριών που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο από 17-19 Φεβρουαρίου 2018, καθώς και στο θερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών. Η πρώτη ημερίδα είχε πραγματοποιηθεί στην ίδια πόλη στις 25 Νοεμβρίου 2017.

Στις δύο ημερίδες ορίων που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, η αγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας (Α.Κ.Α.Κ.) και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συμμετείχε με 11 αθλητές και αθλήτριες. Ένα όριο OPEN (κατηγορία γυναικών) κατέκτησε η Ειρήνη –Αγορίτσα Τσαπράζη στα 50μ. ύπτιο, η οποία αγωνίζεται με βάση την ηλικία της, ως Παγκορασίδα Α. Συνολικά, μέχρι σήμερα 8 αθλητές και αθλήτριές μας έχουν πιάσει τα όρια συμμετοχής στους χειμερινούς αγώνες και στο θερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών.
Οι χρόνοι μας ήταν άκρως ικανοποιητικοί με πάμπολλα ατομικά ρεκόρ. Ευελπιστούμε τώρα την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και με διπλές προπονήσεις, πρωί- απόγευμα, να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας.
Αναλυτικά οι αθλητές που έπιασαν τα όρια συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είναι:
•Δεμικέλη Αγγελική-Ειρήνη, τρία (3) όρια στα 50μ. πρόσθιο, 100μ. πρόσθιο και 200μ. πρόσθιο.
•Ζαρκαδούλα Άρτεμις, τρία (3) όρια στα 100μ. ύπτιο, 200μ ύπτιο και 50μ. πεταλούδα.
•Ζαρκαδούλας Κων/νος, τρία (3) όρια στα 50μ. ύπτιο, 100μ. ύπτιο και 200μ ύπτιο.
•Καλούτσα Αριάδνη, ένα (1) όριο στα 50μ. πεταλούδα.
•Μπλούφας Μιχαήλ, επτά (7) όρια στα 50μ. ελεύθερο, 50μ. ύπτιο,100μ. ύπτιο, 200μ ύπτιο, 50μ. πεταλούδα, 100μ. πεταλούδα και 200μ. μικτή ατομική.
•Τσαπράζη Ειρήνη –Αγορίτσα, πέντε (5) όρια στα 50μ. ελεύθερο, 100μ. ελεύθερο, 50μ. ύπτιο,100μ. ύπτιο και 200μ. μικτή ατομική.
•Τσιαπέρα Μαρία, ένα (1) όριο στα 50μ. πεταλούδα.
•Τσιαπέρα Χριστιάνα, πέντε (5) όρια στα 50μ. ύπτιο,100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο, 50μ. πεταλούδα και 200μ. μικτή ατομική.

Οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριές μας, που συμμετείχαν στις ημερίδες ορίων πέτυχαν πολύ καλούς χρόνους, βρέθηκαν κοντά στα όρια πρόκρισης και άφησαν θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η επόμενη ημερίδα ορίων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018 στη Λάρισα. Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν είναι:
•Αντιμησάρη Ιουλία
•Κρανά Δέσποινα-Ειρήνη
•Μπαμπλέκης Αθανάσιος

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές-τριές μας για τις προσπάθειες που καταβάλουν με πάνω από 2 ώρες προπόνησης ημερησίως (μονή προπόνηση) ή 4 ώρες προπόνησης ημερησίως (διπλή προπόνηση) για να πετύχουν τη διάκριση. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην προπονητική ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. και του ΑΣΚ Ολυμπιακός που πασχίζει καθημερινά με μεράκι και ζήλο να αναπτύξει αθλητές από την ηλικία των 3 ετών και να τους φτάσει να συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα με αξιώσεις και διακρίσεις.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στις προπονήτριες του συλλόγου Νατάσα Θώδη (πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα κολύμβηση) και Ευγενία Δρόσου (πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα κολύμβηση και M.Sc. στην κολύμβηση) που έχοντας όλες τις τεχνικές γνώσεις, λόγω ειδικότητας στο άθλημα, δίνουν παράλληλα την παιδαγωγική του διάσταση με αποτέλεσμα τα επιτυχή αποτελέσματα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, η προπονητική ομάδα και οι κολυμβητές-κολυμβήτριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας (Α.Κ.Α.Κ.) και του ΑΣΚ Ολυμπιακός, σας εύχονται ολόψυχα καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευτυχισμένο το 2018!!!
Πηγή www.akak.gr

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com