Μέσα σε θαυμάσιο γιορτινό κλίμα που είναι και απόρροια των τελευταίων θετικών εξελίξεων για το κεφαλαιώδες ζήτημα του γηπεδικού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο φιλόξενο κοσμικό κέντρο "ΚΕΝΤΙΑ" ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Αναγέννηση!
Σε μια λαμπρή "κιτρινόμαυρη" βραδιά όπου τα κεντρικά πρόσωπα ήταν τα μέλη της θρυλικής ομάδας του 1993 που τιμήθηκαν και στην οποία έδωσαν το παρών εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του συλλόγου, μέλη αλλά και απλοί φίλαθλοι...


Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η βουλευτής της κυβέρνησης κ. Παναγιώτα Βράντζα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, ο πρόεδρος ΠΕΔ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Ορέστης Ψαχούλας και Γιώργος Μάττας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλης Σπάνιας ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Βασίλης Τσιαμούλης καθώς και πλήθος φιλάθλων
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σωτήρης Κορέλλας που συντόνισε την εκδήλωση καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έδωσε το λόγο σε όλους τους επισήμους που απηύθυναν εγκάρδιο χαιρετισμό.
Δια στόματος της βουλευτού κ. Παναγιώτας Βράντζα έγινε γνωστό ότι η εξαγγελία για την παραχώρηση χώρου απο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "anagenisi-karditsas.gr" (εδώ)

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com