Μ' αφορμή τις θετικές εξελίξεις για το μεγάλο έργο πνοής του αθλητικού κέντρου - γηπέδου ο ΑΣ Αναγέννηση 1904 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Πέμπτη 15 Μαρτίου έχει πλέον καταγραφεί ως η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της υπεραιωνόβιας Αναγέννησης μετά την ίδρυσή της.
Αυτό που φάνταζε εδώ και χρόνια ως άπιαστο όνειρο για κάθε γενιά Αναγεννησιωτών θα γίνει πραγματικότητα.

Σήμερα έπεσαν και τυπικά οι υπογραφές για την παραχώρηση της έκτασης 34,7 στρεμμάτων απο το Δημόσιωμέσω της Περιφέρειας στην Αναγέννηση απο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών και των πρωτεργατών αυτής της κίνησης Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιάκου τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη διακομματική συνεργασία τους προκειμένου να λάβει σάρκα και οστά ένα τόσο σημαντικό έργο για την ομάδα μας και την πόλη μας.
Τα πρώτα 500.000 ευρώ είναι εξασφαλισμένα απο την Περιφέρεια.
Η χαρά μας είναι μεγάλη όπως και η ηθική μας ικανοποίηση για την δικαίωση του δύσκολου αγώνα μας καθώς αυτό που εμπνευστήκαμε σαν διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904 πριν μερικά χρόνια, θα είναι στο προσεχές μέλλον στη διάθεση κάθε Αναγεννησιώτη αλλά και συμπολίτη μας...
Μέσα στην πόλη μας, δίπλα στο Μουσικό Γυμνάσιο θα βρίσκεται ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο - γήπεδο που θα ζήλευαν πολλές ομάδες και θα κοσμεί την είσοδό του όπως αρμόζει στην ιστορία μας».
ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904

Πηγή anagenisi-karditsas.gr

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com