Δηλώσεις για την κατάσταση στον Πανσερραϊκό και το προσεχές ματς στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης.
Σε συνέντευξή του στον Arena Fm 89,4, αναφέρθηκε στο θέμα των τροφείων του Ντούσαν Στέβιτς αλλά και στο γεγονός ότι είναι αβέβαιο εάν η ομάδα θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα!

Για το τι συμβαίνει στον Πανσερραϊκό τώρα:
«Όλα ξεκίνησαν από τον Στέβιτς, ένα πρόβλημα με τα τροφεία του που βγήκε από τη ΦΙΦΑ. Η ομάδα του ποδοσφαιριστή ζητάει ένα παράλογο ποσό. Έγιναν κάποια λάθη στον χειρισμό της υπόθεσης και έφτασε όλο αυτό στην ΟΥΕΦΑ. Το ποσό είναι τεράστιο. Η διοίκηση δε φταίει σε μεγάλο ποσοστό. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά για να τα πληρώσει.
Έχουν σταματήσει τα πάντα, η σωστή λειτουργία της ομάδας, όλοι ασχολούνται με αυτό ώστε να λυθεί. Έτσι ώστε να προχωρήσει η ομάδα, να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και να μπορεί η ομάδα να σωθεί και να έχει ένα αίσιο τέλος. Όλο το πρόβλημα είναι αυτό. Αν λυθεί θα πάνε όλα καλά.
Όλα τα θέματα εξαρτώνται από αυτό. Έχουν σταματήσει οι πληρωμές των παικτών. Αυτό είναι που πρέπει να λυθεί. Διαφορετικά η ομάδα δε θα πάει εύκολα μπροστά, γιατί το θέμα είναι από την ΟΥΕΦΑ και η ομάδα θα χάνει συνεχώς τρεις βαθμούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “karditsasportiva.gr” (εδώ)

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com