Απόφαση-καταπέλτης για την Αναγέννηση από το Διαιτητικό Δικαστήριο!
Στη σημερινή (18/4) εκδίκαση των Εφέσεων για το στάδιο επιτήρησης των φακέλων, το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις της ΠΑΕ Αναγέννηση και άλλων τρεις ΠΑΕ, στις οποίες αφαιρούνται τρεις βαθμοί!

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τον Εργοτέλη να ανεβαίνει 4 πόντους από τη ζώνη υποβιβασμού και τον 13ο Αιγινιακό, ενώ η Καλλιθέα απέχει 15 βαθμούς από τη σωτήρια 12η θέση και ο Παναιγιάλειος 10!
Η Αναγέννηση υποχωρεί στους 28 βαθμούς και έχει δύο περισσότερους από τον Αιγινιακό που μετρά 26 μετά την ποινή.
Εδώ να αναφέρουμε ότι Πανσερραϊκός, Παναιγιάλειος και Σπάρτη δεν είχαν καταθέσει Έφεση, άρα η ποινή τους τέθηκε σε ισχύ από το πρωτοβάθμιο όργανο.

Η απόφαση:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “karditsasportiva.gr” (εδώ)

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com