(1η) ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Κ ΦΩΚΙΑΝΟ ΚΑΙ (2η ) ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 24-26/11/2018 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ.
Δυναμική για άλλη μια φορά η παρουσία του Σ.Ο.Α.Κ ΦΩΚΙΑΝΟΎ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, που διοργάνωσε η Ε΄ Ένωση Αντισφαίρισης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α και έλαβε χώρα το κρύο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις 24-26/11/2018 στα ( 2 ανοιχτά χωμάτινα γήπεδα), των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κέντρου Αντισφαίρισης Ολυμπιονικών & Παπαμαύρου Χ.Α.Κ. Λαμίας.

Οι αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πήραν μέρος έπρεπε υποχρεωτικά να ανήκουν στο δυναμικό της Ε΄ Ένωσης και να κατέχουν ενεργοποιημένα δελτία της Ε.Φ.Ο.Α και κάρτα υγείας Αθλητού.
Οι αγώνες χαρακτηρίσθηκαν επιτυχείς λόγω της άρτιας οργάνωσης με το πρόγραμμα των αγώνων να κυλά κανονικά.
Η κάθε συνάντηση αποτελούνταν από 3 αγώνες (δύο μονά και ένα διπλό).
Η κάθε ομάδα συμμετείχε με 2 παίκτες/ριες (υποχρεωτικά) και 1 ή 2 αναπληρωματικούς/ές (προαιρετικά), καθώς και με έναν προπονητή (προαιρετικά).
Το σύνολο των συλλόγων (22, είκοσι δύο ) που ανήκουν στο δυναμικό της Ε΄ Ένωσης (Κεντρικής Ελλάδος) και είχαν δικαίωμα να πάρουν μέρος στους αγώνες συμμετέχοντας με πλήρεις ομάδες (Ανδρών –Γυναικών) είναι οι εξής:

2. ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΑΝΔΡΕΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
1.Α.Κ.Α.ΛΑΜΙΑΣ
2. Α.Σ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ
3. Α.Σ.ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ & ΖΩΗ
4. Α.Σ.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ.
5. Α.Ψ.Λ.¨ΜΕΔΕΩΝ¨
6. Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ
7. Κ.Α.ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ
8 .ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ. Ο.Α
9. Ο.Α.ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
10 .Ο.Α.ΒΟΛΟΥ
11.Ο.Α.ΘΗΒΑΣ
12.Ο.Α.ΙΩΛΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
13. Ο.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ
14. Ο.Α.ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ
15. Ο.Α.ΣΟΦΑΔΩΝ & ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ"
16.Ο.Α.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
17.Ο.Α.ΦΩΚΙΔΑΣ
18.Π.Σ.Α. ¨Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ¨
19. Σ.Ο.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ
20. Σ.Φ.Α.Α. ¨Η ΑΜΙΛΛΑ¨
21. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
1. Α.Κ.Α.ΛΑΜΙΑΣ
2. Α.Σ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ
3. Α.Σ.ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ & ΖΩΗ
4. Α.Σ.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ
5. Α.Σ.ΟΡΦΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
6. Α.Ψ.Λ.¨ΜΕΔΕΩΝ¨
7. Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ
8. Κ.Α.ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ
9. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ. Ο.Α
10.Ο.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
11. Ο.Α.ΒΟΛΟΥ
12. Ο.Α.ΘΗΒΑΣ
13. Ο.Α.ΙΩΛΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
14. Ο.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ
15. Ο.Α.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
16. Ο.Α.ΣΟΦΑΔΩΝ & ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ"
17. Ο.Α.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
18. Ο.Α.ΦΩΚΙΔΑΣ
19. Π.Σ.Α. ¨Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ¨
20. Σ.Φ.Α.Α. Η ΑΜΙΛΛΑ
21. Σ.Ο.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ
22. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

3.Τελικά οι ομάδες των ομίλων στο τελικό ταμπλό του sign-in που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής:
ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 Ο.Α. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 1 Ο.Α. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
2 Σ.Ο.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ 2. Ο.Α.ΘΗΒΑΣ
3. Σ.Ο.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ

Ο Καρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης Σ.Ο.Α.Κ ΦΩΚΙΑΝΟΣ δήλωσε να λάβει μέρος στους αγώνες με πλήρη σύνθεση ομάδων:
Συγκεκριμένα:
Στους Άνδρες με
1. Τσιακάρα Κωνσταντίνο,
2. Γραπατσά Φανούριο
3. Αυγέρη Αντώνιο, (αναπληρωματικό μέλος)
Στις Γυναίκες με
1. Καραουλάνη Γεωργία
2. Γιαννακού Ελευθερία
3. Καλτσίδου Νατάσα (αναπληρωματικό μέλος)
4. Τσούπου Δήμητρα (Αναπληρωματικό μέλος)

4.Τόσο η ομάδα των Ανδρών όσο και η ομάδα των Γυναικών του ΣΟΑΚ ΦΩΚΙΑΝΟΥ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εκπροσωπώντας, οι μόνες, επάξια την πόλη μας. Αγωνίστηκαν με σθένος και απαράμιλλο ζήλο με τις ομάδες της Θήβας και της Λιβαδειάς αντίστοιχα. Η ομάδα των Ανδρών της πόλης μας, κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα και η ομάδα των Γυναικών κατέλαβε την 1η θέση στο πρωτάθλημα, το κύπελο θέσης και το εισιτήριο για την είσοδο - άνοδό της στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες της ανδρικής ομάδας της πόλης μας, οι οποίοι ξεκίνησαν τους αγώνες των μονών παιχνιδιών στα ημιτελικά στις 9:30 πμ με την ομάδα της Θήβας και τους τελείωσαν με την νίκη τους στον κρίσιμο αγώνα του διπλού (2-1 νίκες), παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για το τελικό της διοργάνωσης στις 16:00 μμ (έπειτα από 6 ώρες συνεχούς παιχνιδιού).
Ο ελάχιστος χρόνος ανάπαυσης που δόθηκε στην ομάδα της πόλης μας (30-40 min) για τους αγώνες του τελικού με την ομάδα της Λιβαδειάς (την οποία η κλήρωση την έστειλε στον τελικό ξεκούραστη χωρίς να έχει δώσει κανένα αγώνα) υπήρξε και ο καθοριστικός παράγοντας που έγειρε την ζυγαριά των νικών υπέρ της ομάδας της Λιβαδειάς (πολύ αργά το βράδυ) με 2-1 νίκες, καταλαμβάνοντας έτσι την 1η Θέση στο πρωτάθλημα.Η ομάδα της πόλης μας κατέλαβε συνεπώς την 2η θέση, επάξια, στο πρωτάθλημα.
Αντίστοιχα εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της ομάδας των γυναικών της πόλης μας οι οποίες έπειτα από ισόπαλο σκορ με (1-1) στα μονά παιχνίδια με την ομάδα της Λιβαδειάς χτύπησαν τον αγώνα του διπλού στα ίσα παίρνοντας επάξια την νίκη, στέλνοντας τον Σύλλογό τους στη Β΄ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία και το ΚΥΠΕΛΟ στην Πόλη μας.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com