Τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφτηκαν στο γραφείο του εκπρόσωποι της διοικούσας επιτροπής της Αναγέννησης BC. Ειδικότερα τον Δήμαρχο επισκέφτηκαν οι κ.κ. Ε. Λέμμας, Θ. Παπαντώνης και Δ. Αραμπατζής. Στη διάρκεια της συνάντησης τον ενημέρωσαν για τη σημαντική απόφαση της ομάδας να αποδεχτεί την πρόσκληση της ΕΟΚ ώστε να αγωνίζεται φέτος στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Οι διοικητικοί παράγοντες είπαν στο Δήμαρχο ότι στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για θετική πορεία στη φετινή αγωνιστική σεζόν και ζήτησαν την στήριξη της Δημοτικής αρχής.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιάκος είπε ότι είναι πολύ σημαντικό για την Καρδίτσα να υπάρχει εκπροσώπηση σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο στο χώρο του αθλητισμού και ευχήθηκε στην ομάδα καλή αγωνιστική πορεία. Επίσης δήλωσε ότι η δημοτική αρχή στηρίζει και βρίσκεται δίπλα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της παρέχει έμπρακτη υποστήριξη.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com