Εβδομάδα προσφορών σε παπούτσια

Με εντυπωσιακές προσφορές ξεκίνησε την επαναλειτουργία του, το FashionCityOutletστη Λάρισα. Αυτή την εβδομάδα κινείται σε mood«Shoes and the City» και προσφέρει έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου, υποδήματα γνωστών brands σε τιμές μοναδικές!
Αν λοιπόν, ζηλέψατε την πρωταγωνίστρια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Κάρι Μπράντσο και την τεράστια συλλογή της σε παπούτσια, τώρα είναι η ευκαιρία να ανανεώσετε και τη δική σας συλλογή παπουτσιών!

Η κανονικότητα επιστρέφει στο Fashion City Outlet καθώς μετά τα εμπορικά καταστήματα που άνοιξαν την περασμένη εβδομάδα, ξεκινάνε σήμερα με πλήρη λειτουργία και οι χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας. Το Fashion City Outlet, ο απόλυτος εμπορικός και ψυχαγωγικός προορισμός της Θεσσαλίας είναι και πάλι εδώ για να ικανοποιήσει με ασφάλεια τις καταναλωτικές και ψυχαγωγικές ανάγκες όλων των Θεσσαλών. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθούν και τα μέτρα για τον Κινηματογράφο Village Cinemas ο οποίος επί του παρόντος ακολουθεί την ισχύουσα νομοθεσία και δεν λειτουργεί.

Εκτιμήθηκαν δεόντως, οι προσπάθειες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της Οργάνωσης στο τρίπτυχο "Προστασία Παραγωγού - Διαφύλαξη Φυσικού Περιβάλλοντος - Διασφάλιση Καταναλωτή".
Στις αρχές Μαΐου, ολοκληρώθηκαν οι πωλήσεις μήλων "ZAGORIN" εσοδείας 2019, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου. Η χρονική στιγμή θεωρείται "ρεκόρ", καθώς τα τελευταία 30 περίπου χρόνια, ανεξάρτητα από τη συνολική διαθέσιμη ποσότητα, μόνο μία φορά ακόμα οι πωλήσεις ολοκληρώθηκαν τέλος Απριλίου.

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com