Καθυστερεί ο νέος «Καλλικράτης»

Για τους πρώτους μήνες του 2018 μετατίθεται η κατάθεση στη Βουλή του σχεδίου νόμου για το νέο Καλλικράτη. Αυτό τονισε μιλώντας στον Αθήνα 984 ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Σύμφωνα με τον υπουργό θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, θέματα αρμοδιότητών και εκλογικού συστήματος αλλά και όχι και χωροταξικού.

«Δεν ανοίγουμε το χωροταξικό γιατί αφενός θα αποπροσανατολίσουμε την συζήτηση και αφετέρου για περισσότερους δήμους απαιτούνται και περισσότερα χρήματα που δεν υπάρχουν», επισήμανε.

Στοχευμένες προσλήψεις
Παράλληλα ο κ. Σκουρλέτης τόνισε με έμφαση ότι απαιτούνται στοχευμένες προσλήψεις στους δήμους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όποιος πάει σε ένα δήμο βλέπει ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις προσωπικού… Σε πάνω από 1/3 των δήμων της χώρας λείπουν οι ελάχιστοι μηχανικοί που θα ετοιμάσουν μία μελέτη», πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Σκουρλέτης προανήγγειλε ότι «τις επόμενες μέρες προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για 100 μηχανικούς και οικονομολόγους στοχευμένα σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους. Εκεί που υπάρχει η πλήρης απογύμνωση των υπηρεσιών».

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “aftodioikisi.gr” (εδώ)

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com