Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της δράσης της για τη στήριξη της πόλης της Θεσσαλονίκης, της περιοχής που υπήρξε το εφαλτήριο της 18χρονης πορείας της, συνέδραμε με τη δωρεά της στη λειτουργία των δημοτικών ιατρείων της περιοχής της Τριανδρίας. Το ποσό της δωρεάς είναι το αποτέλεσμα δράσης που είχε αναλάβει η ZeniΘ στο περίπτερό της στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες συμμετείχαν σε παιχνίδι συγκεντρώνοντας ενέργεια, η οποία μετατράπηκε σε χρηματικό ποσό από τη ZeniΘ γιατί τη στήριξη των Ιδρυμάτων.

 

Η προσφορά της ZeniΘ διασφαλίζει τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των Δημοτικών Ιατρείων και τη διενέργεια βασικών ιατρικών εξετάσεων, μέσω της προμήθειας αναλώσιμων υλικών και ιατρικών μηχανημάτων. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει και την περαιτέρω λειτουργία του Δικτύου Μεταφοράς ΑμεΑ «Αινείας» και της συντήρησης ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων, αφού χάρη στη στήριξη της ΖeniΘ , τέθηκε εκ νέου σε λειτουργία ένα δίκτυο λεωφορείων που αναλαμβάνει τη μεταφορά των ατόμων με αναπηρία- οχήματα,που είχαν παραμείνει ακινητοποιημένα για περίπου δύο μήνες.

Σε συνάντηση που διοργανώθηκε προκειμένου οι υπεύθυνοι της ZeniΘ να επισκεφτούν τα Δημοτικά Ιατρεία και να γνωρίσουν από κοντά τους εργαζομένους, παρευρέθηκανoΔήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Λεκάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ZeniΘ, κ. FedericoRegolaκαι ο Διευθυντής Marketingκαι Επικοινωνίας κ. Μάνος Εξαρχουλάκος.

Ο Δήμαρχος κ.Γιάννης Μπουτάρης ευχαρίστησε για τη δωρεά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Federico Regola, και τόνισε: «Είναι μεγάλη και σημαντική η προσφορά της εταιρείας, η οποία αποτελεί και τον κύριο πάροχο φυσικού αερίου σε σχολεία και δημοτικά κτήρια. Η προσφορά αυτήσυμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των δημοτικών ιατρείων από τις υπηρεσίες των οποίων μέσα στο 2017, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ωφελήθηκαν περί τα 16.000 άτομα».

Ο κ. Federico Regolaευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο και το προσωπικό του Ιδρύματος για τη φιλοξενία και την ξενάγηση ενώ δήλωσε πως «Παρόλο που η ZeniΘ έγινε πανελλαδική, δεν ξεχνά τις ρίζες της αλλά και ότι υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται βοήθεια. Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με τον Δήμο Θεσσαλονίκηςκαι βρίσκουμε τρόπους και αυτή τη χρονιά να συνδράμουμε τους συμπολίτες μας. Όταν ο Δήμος είναι ιδιαίτερα δυναμικός μπορούμε κι εμείς αντίστοιχα να αποτελέσουμε ένα θετικό παράδειγμα προσφοράς και κοινωνικής δράσης, όπου αυτή χρειάζεται».

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η ενέργεια που συγκέντρωσε ο κόσμος της Θεσσαλονίκης στο περίπτερο της ZeniΘ επιστρέφει τώρα στην πόλη με τη μορφή τηςδωρεάς, καθώς στη φιλοσοφία της εταιρείας είναι να επιστρέφει τα οφέλη στην πόλη και στους καταναλωτές.

Να σημειωθεί ότι τα Δημοτικά Ιατρεία Τριανδρίαςείναι δυο δομές που εντάσσονται στις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, με σκοπό την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε οικονομικά αδυνάτους και ανασφάλιστους πολίτες αλλά και στο ευρύ κοινό μέσω διενέργειας προσυμπωματικών ελέγχων και δράσεων ευαισθητοποίησης σε θέματα υγείας. Από την έναρξη λειτουργίας τους έως σήμερα έχουν εξυπηρετήσει 33.500 ωφελούμενους.
Το Δίκτυο Αινείας απευθύνεται σε κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης με παντοειδή κινητικά προβλήματα, επίκτητα ή εκ γενετής, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους, εξυπηρετώντας σε ημερήσια βάση κατά μέσο όρο 55 άτομα με αναπηρία.

Σχετικά με τη ZeniΘ
Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.
Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας. ΣτositeτηςZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας.Η ZeniΘ διαθέτει 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com