Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν ανακαλύψαμε την ΕΕ το 2016 και την Αμερική το 2017. Η ΝΔ είναι η μεγάλη υπεύθυνη και προοδευτική παράταξη που θα βγάλει την χώρα από την κρίση» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.
«Η ανανέωση είναι η εντολή που εγώ έλαβα όταν εκλέχτηκα αρχηγός από τη βάση. Και η ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας θα προχωρήσει» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Υποχρέωση και ευθύνη μας είναι να μειώσουμε τη φτώχεια στην Ελλάδα. Και η φτώχεια δεν αντιμετωπίζεται με οριζόντια επιδόματα, ούτε με επιδοτήσεις, είπε. «Η φτώχια ξεριζώνεται με δουλειές».
«Η αναβάθμιση των μαχητικών μας αεροσκαφών είναι απολύτως αναγκαία. Το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων είναι ζήτημα υψίστης προτεραιότητας» επισήμανε.
Οσον αφορά στα ζητήματα που αφορούν στην μεταναστευτική πολιτική και στην πολιτική φύλαξης των συνόρων, ο Κυρ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η Ελλάδα πρέπει να έχει βαρύνοντα λόγο».
«Η ΝΔ δεν θα δεχθεί να ξαναγίνει η χώρα ξέφραγο αμπέλι. Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, ας γνωρίζουν ότι οι απόψεις μας είναι πλειοψηφικές» ανέφερε.

Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ
Ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυρ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η κοινωνία απαιτεί να γίνει πάλι η Ελλάδα μια κανονική χώρα. Να βγει από την κρίση, να δώσει πραγματικές ευκαιρίες προόδου στους πολλούς. Oι πολίτες ζητούν πολιτική αλλαγή. Mε απλά λόγια: οι Ελληνίδες και οι Έλληνες απαιτούν να φύγει το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» είπε.
Και πρόσθεσε: «Δεν είναι κανονική μια χώρα όταν οι πολίτες της αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους τους με τις υποχρεώσεις τους να ξεπερνούν τα 130 δισ. ευρώ. Δεν είναι κανονική μια χώρα αυτή στην οποία κάθε τρεις και λίγο γίνεται πάρτυ με μολότοφ εναντίον αστυνομικών και πολιτών.
«Ο κ. Τσίπρας είναι εκείνος που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ.Ο κ. Τσίπρας κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και περισσότερους και μετά παίζει θέατρο ότι νοιάζεται γι’ αυτούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την Ελλάδα μια χώρα φτωχοποιημένη, απελπισμένη, εξαντλημένη, όπου οι περισσότεροι αγωνίζονται να επιβιώσουν οικονομικά. Ο κ. Τσίπρας, αφού διέλυσε την κοινωνία με πρωτοφανή επιδρομή φόρων, έχει το θράσος να πανηγυρίζει επειδή θα επιστρέψει λίγα σε κάποιους» υπογράμμισε.
«Οποιοδήποτε υπερπλεόνασμα πρέπει να κατευθυνθεί στους πιο αδύναμους, στην κοινωνία μέσω επιστροφής φόρων κα στην εξόφληση ληξιπρόθεσμων.Μέσα σε 1 χρόνο ο κ.Τσίπρας εκθείασε και τον Φ.Κάστρο στην κηδεία του & τον κ.Τραμπ, και τους δύο για το καλό της ανθρωπότητας.Τόση συνέπεια...» κατέληξε.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com