«Οι Έλληνες συνεχίζουν να υπερφολογούνται και ταυτόχρονα να έχουν ένα σπάταλο κομματικό κράτος. Συνεχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό, να έχουν ανασφάλεια με την παιδεία και την υγεία, να μην έχουμε δικαιοσύνη» τόνισε στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΝΔ ο Σταύρος Θεοδωράκης για να προσθέσει λέγοντας ότι για να αλλάξουν όλα αυτά, δεν αρκούν οριακές πλειοψηφίες. Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, είπε ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συναινέσεις, από μεγάλες συμμαχίες.


Αναφερόμενος στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είπε ότι σήμερα πανηγυρίζουν για την έξοδο από την κρίση. «Πανηγυρίζουν για τους ίδιους λόγους που έβριζαν πριν λίγα χρόνια. Χτυπούν το σφυρί στη Wall Street και αισθάνονται ευτυχείς».
Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε λέγοντας ότι για να ξεκολλήσουμε από την κρίση χρειαζόμαστε μεγάλες προοδευτικές τομές στο Σύνταγμα, με μη κρατικά πανεπιστήμια εκτός όλων των άλλων.
Όπως και αλλαγές στο Δημόσιο, τη Δικαιοσύνη και φυσικά τον εκλογικό νόμο.
«Πρέπει να αλλάξουμε το δημόσιο και να εξαφανίσουμε το κομματικό κράτος»
Υπογράμμισε ακόμη, πως πρέπει να αλλάξουμε το Δημόσιο. «Και αυτή είναι ίσως η πιο απαιτητική δουλειά. Να εξαφανίσουμε το κομματικό κράτος. Να αξιολογήσουμε και να αξιοποιήσουμε τους ικανότερουςκ αι όχι τους κομματικότερους».
Περισσότερες λεπτομέρειες στο "tovima.gr" (εδώ)

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com