Ποια παγκόσμια κρίση; Ποια οικονομία; Eδώ μιλάμε για υπερπαραγωγή, Χόλιγουντ, παραμύθι… Και ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα; Της Σάντυς Τσαντάκη.
Oι αριθμοί από μόνοι τους είναι αποκαλυπτικοί.

Και όχι, δεν θα αρχίσουμε να μετράμε λαμπάκια, ούτε να φανταστούμε το ζεύγος, παιδιά, εγγόνια να βάζουν το Last Christmas και να στολίζουν όλοι παρέα τον Λευκό Οίκο…

Χρειάστηκαν 150 εθελοντές για να στήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι οποίοι εργάστηκαν μέρα και νύχτα, αφιερώνοντας συνολικά 1600 ώρες μέχρις ότου ολοκληρώσουν τη διακόσμηση στον Λευκό Οίκο για να γράψουν ιστορία.
Και όταν μιλάμε για υπερπαραγωγή, δεν υπάρχουν όρια. Τι θα λέγατε για ένα αντίγραφο του Λευκού Οίκου σε …συσκευασία μπισκότου, με «γεύση» gingerbread;
Προσθέστε στην εικόνα, εκτός από το υπερμεγέθες δέντρο, επιπλέον 12 χριστουγεννιάτικα δέντρα και χιλιάδες γλυκά, απαραίτητα για το πολυτελές ντεκόρ, που όμοιό του μάλλον δεν υπάρχει.
Και αν πιστέψουμε ό,τι γράφει το Δελτίο Τύπου που εστάλη απευθείας από το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου, η Melania θέλησε να τιμήσει την παράδοση και προγραμμάτισε τον στολισμό ήδη από τον Ιούλιο.
Ποιοι είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του φετινού παραμυθιού; Τα χρυσά αστέρια, οι πατριωτικές κορδέλες, οι σημαίες, τα μηνύματα, οι καραμέλες και τα μπισκότα, ο Καρυοθραύστης…Ο Donald, η Melania και ο…Κατεργάρης των Χριστουγέννων.

Περισσότερες φωτογραφίες στο “ clickatlife.gr ” (εδώ)

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com