Τη διπλωματική οδό εκτός... απροόπτου θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ προκειμένου να περιοριστούν οι κλιμακούμενες εντάσεις με την Βόρεια Κορέα, όπως δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον.
Μάλιστα σημείωσε ότι κατόπιν εντολής που έχει από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «αυτές οι διπλωματικές προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι να πέσει η πρώτη βόμβα».


Μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου CNN "State of the Union", ο Τίλερσον θέλησε να μειώσει τη σημασία μηνυμάτων που είχε αναρτήσει στις αρχές του μήνα στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, λέγοντας ότι χάνει τον καιρό του προσπαθώντας να διαπραγματευθεί με τον «Μικρό Πυραυλάνθρωπο», όπως αποκαλεί ο Τραμπ τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.
«Ο Τραμπ κατέστησε σαφές σε εμένα ότι πρέπει να συνεχίσω τις διπλωματικές προσπάθειές μου», είπε ο Τίλερσον.
Στα μηνύματά του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αναφέρει: «Είπα στον Ρεξ Τίλερσον, τον εξαιρετικό Υπουργό Εξωτερικών μας, ότι χάνει χρόνο προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον "Μικρό Πυραυλάνθρωπο"»
«Αποθήκευσε ενέργεια Ρεξ, θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», έγραψε σε δεύτερο tweet.
Τα «τιτιβίσματα» του Αμερικανού Προέδρου ήρθαν μία ημέρα αφότου ο Ρεξ Τίλερσον δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Πεκίνο, ότι η Αμερική συνομιλεί απευθείας με την Βόρεια Κορέα για το πυρηνικό και το πυραυλικό της πρόγραμμα, όμως δεν έδωσε δείγματα ότι ενδιαφέρεται για διάλογο.

Πηγή "protothema.gr"

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com