Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού να αποκτήσουν, να συλλέξουν ή και να δωρίσουν μικρά, πιστά και ανεκτίμητης πολιτισμικής αξίας αντίγραφα έργων της αρχαίας και της βυζαντινής τέχνης.
Αγαλματίδια θεοτήτων, ζώα, όπλα, παιχνίδια και καθημερινά εργαλεία από το 14ο π.Χ. μέχρι τον 13ο μ.Χ. αιώνα συνιστούν έναν πλούσιο κατάλογο 300 διαφορετικών αντικειμένων, τα περισσότερα σε προσιτές τιμές, άγνωστα στο ευρύ κοινό. Οι τιμές κυμαίνονται από 20 ως 280 ευρώ.


Αυτή η πρωτότυπη και άκρως ελκυστική ιδέα μπορεί να αποτελέσει παράγοντα προόδου και εκσυγχρονισμού του ίδιου του ΤΑΠ, καθώς και να κεντρίσει την περιέργεια του κοινού να ψάξει, να ενημερωθεί και να αγαπήσει τον ελληνικό πολιτισμό και τους θησαυρούς που κρύβει.
Το πωλητήριο του ΤΑΠ σας περιμένει να ανακαλύψετε τα υπέροχα αντίγραφα και, εν όψει γιορτών, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τα πιο ασυνήθιστα, καλαίσθητα και προπάντων κλασικά δώρα που θα εκτιμηθούν από κάθε γούστο.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “iefimerida.gr” (εδώ)

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com