Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Playmobil έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί, και όχι μόνο, επισκέπτες του Fashion City Outlet από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021.
Μοναδικά εκθέματα της εταιρείας Playmobil φιλοξενούνται στους διαδρόμους του θεσσαλικού εκπτωτικού κέντρου και φέρνουν μαζί τους λίγη από την χρυσόσκονη των παραμυθιών, πολλά παιδικά χαμόγελα και μια αισιόδοξη διάθεση!
Τα Playmobil έρχονται στο Fashion City Outlet με το εντυπωσιακό κάστρο του Novelmore, τον χρυσό Δράκο και την τεράστια Ρωμαϊκή Γαλέρα για να βρεθούν κοντά στους μικρούς τους φίλους, πάντα με ασφάλεια, καθώς όλοι οι χώροι και τα καταστήματα του Εκπτωτικού Κέντρου λειτουργούν τηρώντας πιστά τις προβλεπόμενες από τους αρμόδιους φορείς οδηγίες ασφάλειας και προστασίας.

Add a comment

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, ευρύτερα γνωστός από τα μήλα με το εμπορικό σήμα “ZAGORIN”, ξεκινάει δυναμικά το νέο έτος, επιτυγχάνοντας μια σημαντική διάκρισηγια την εξαγωγική δραστηριότητά του, που επιβεβαιώνει τη θέση τουστην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά. Συγκεκριμένα έλαβε «Χρυσό» Βραβείογια την εξαγωγή μήλων και άλλων προϊόντων ως «Τop Branded Export Product» στη κατηγορία «Τοp Export Brands», στα πλαίσια τηςδιοργάνωσης «Greek Exports Forum & Awards 2020».

Add a comment

*ΜΑΡΚΕΤΙΝG MANAGER FASHION CITY OUTLET, EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Η Νάνσυ Κουρούπη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα, και όταν την ρωτήσεις μιλά με περηφάνεια για τις Μικρασιατικές της καταβολές και με αγάπη για το μικρό χωριό των παππούδων της, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Βεγορίτιδας.

Μεγάλωσε, όπως της αρέσει να διηγείται, σκαρφαλώνοντας σε δέντρα και βράχους τότε που όλα ήταν πιο αθώα, πιο ρομαντικά και τα παιδιά έπαιζαν με ασφάλεια στους δρόμους, τα βουνά και τις πλατείες. Το ίδιο θα ήθελε να μπορούν να ζήσουν και τα δικά της παιδιά, ο Βασίλης και η Βιβιάνα, 7 και 4 ετών αντίστοιχα. Να ζήσουν την ανεμελιά, τις σκανδαλιές, το παιχνίδι, την φύση και την αγάπη για αναζήτηση και εξερεύνηση.

Add a comment

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com