Στην κατάμεστη αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου Κιέριον της Καρδίτσας, παρουσιάστηκε το βιβλίο του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και των Νίκου Γκουτζουρέλα και Φώτη Τέκου «Διαλλειματική Νηστεία και αποφυγή των νόσων».
Με κύριο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης το μεγάλο πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε για να την παρακολουθήσει ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε στη σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με το φαγητό και τόνισε: «Πρόκειται για μία προσπάθεια που έκανα το τελευταίο χρόνο με τους συνεργάτες μου για να αναδείξουμε αυτό που ο άνθρωπος αποκομίζει από την αποχή του από το φαγητό.

Έχουμε την αυτοδιοικητικη εμπειρία που απαιτείται αλλά και σχέδιο για να αλλάξουμε το Δήμο μας. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσα. Ο κ. Τσιάκος υπογράμμισε ότι εκείνο που χρειάζεται ο Δήμος είναι αποτελεσματικότερη διαχείριση της καθημερινότητας ώστε οι δημότες να αντιληφθούν ότι κάτι αλλάζει στην πόλη και στα τοπικά διαμερίσματα.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας υλοποιώντας απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και με γνώμονα την τόνωση των τοπικών εμπορικών επιχειρήσεων διοργανώνει Πασχαλινές Εκδηλώσεις με το σύνθημα: «Ψωνίζω από τα εμπορικά καταστήματα του νομού και κερδίζω».
Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε με αυτή τη στοχευμένη δράση είναι να κρατήσουμε τον κόσμο όχι απλά στην τοπική αγορά, αλλά να τον παρακινήσουμε να κάνει τις αγορές του από τοπικές επιχειρήσεις του νομού οι οποίες θα διαθέτουν και τα κουπόνια δώρων και όχι από τις πολυεθνικές –μεγάλες εταιρείες μη μέλη του Επιμελητηρίου.

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com