Ο τίτλος του “Καλύτερου Περιφερειακού Προορισμού Αγορών στην Ελλάδα” για το 2021 απονεμήθηκε για 2η χρονιά στο Fashion Outlet, από το Fashion Daily, το περιοδικό πληροφόρησης των ελληνικών και διεθνών επιχειρηματικών νέων.
Ανάμεσα στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις και τα καινοτόμα brands που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά από τις αγορές της Μόδας, της Ομορφιάς και του Λιανεμπορίου, αυτών δηλαδή που συμπυκνώνουν τις καλές πρακτικές της χρονιάς που πέρασε, εντάσσεται το FashionCityOutlet, το μοναδικό outlet της Θεσσαλίας, το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο χώρο των εμπορικών κέντρων της περιφέρειας.

Add a comment

Τo μοναδικό MIGATO Outlet Storeτης Θεσσαλίας άνοιξε στο Fashion City Outlet και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!
Στο νέο κατάστημα MIGATO Outlet Storeπου λειτουργεί στο FashionCityOutletμπορείτε να βρείτε ανδρικές, γυναικείες αλλά και παιδικές συλλογές της αγαπημένης εταιρείας παπουτσιώνMIGATO.
Να σημειωθεί πως πρόκειται για το μοναδικό κατάστημα MIGATO Outletπου θα λειτουργεί στη Θεσσαλία και αναμένεται να συγκεντρώσει καταναλωτές και από τους νομούς της Θεσσαλίας αλλά και από τις γύρω περιοχές.
Το νέο κατάστημα αποτελεί μία ακόμη μοναδική πρόταση τουFashion City Outlet που με τα πανωαπο150 brands που φιλοξενεί, συνεχίζει να κατακτά την καρδιά των θεσσαλών, καθώς αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή αγορών με brands που συνδυάζουν την μόδα και τις καλές τιμές.

Add a comment

Τις Τετάρτες του καλοκαιριού στα εστιατόρια του FashionCityOutletτο 1 σημαίνει…κι άλλο 1!!
Κάθε Τετάρτη με το αγαπημένο σας πιάτο κερδίζετε δώρο άλλο ένα για εσάς και την παρέα σας!
Ανακαλύψτε τις ειδικές προσφορές της ενέργειας στα καταστήματα Goody’sBurger House, Hot Pot, Pizza.gr και Alt Deal και κάντε το διάλειμμα σας… 2 φορές πιο γευστικό!

Το Fashion City Outlet λειτουργεί όλη την ημέρα με συνεχόμενο ωράριο ως εξής:

Add a comment

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com