Μεγάλη βεβαιότητα ότι ο Ε – 65 θα προχωρήσει και ως προς το βόρειο τμήμα του ώστε τελικά να ενωθεί με την Εγνατία οδό, εξέφρασε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ΤRΤ και του Γιώργου Μπανάτσα στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε από το Γιώργο Μπανάτσα για το αν το έργο θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του και απάντησε: Είχα πέρυσι επισκεφτεί την Ε -65 και είχα εκφράσει τη θέληση μου το έργο να κατασκευαστεί και ως προς το βόρειο τμήμα του. Σήμερα μπορώ να σας πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι το έργο θα προχωρήσει και σε αυτό το σκέλος. Ήδη έχω μιλήσει δύο φορές με την κ. Βεστάγκερ για το ζήτημα αυτό και θεωρώ ότι θα πάρουμε το πράσινο φως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έναρξη της διαδικασίας κατασκευής του.

Από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου τo μοναδικό BOSS Outlet Store της Θεσσαλίας ανοίγει στο Fashion City Outlet και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!
Στο νέο κατάστημα BOSS Outlet που θα λειτουργεί στο Fashion City Outlet θα βρείτε ανδρικές αλλά και γυναικείες συλλογές της αγαπημένης εταιρείας HUGOBOSS.
Το νέο κατάστημα αποτελεί μία ακόμη μοναδική πρόταση του Fashion City Outlet που με τα πάνω απο 70 γνωστά brands που φιλοξενεί, έχει ήδη κατακτήσει την καρδιά όλων των θεσσαλών, καθώς αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή αγορών με brands που συναντά κανείς στα πιο δημοφιλή εμπορικά και εκπτωτικά κέντρα του κόσμου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίουτο bazaar που διοργανώνει στην κεντρική πλατεία τηςΚαρδίτσας(ώρες 18.00-21.00 την Τρίτη& 10.00-14.00 την Τετάρτη).
Μικροί και μεγάλοι με απόλυτη ασφάλειαθα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών, σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών πουστηρίζει πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com