Κατόπιν κάλυψης των εφημεριών της Παιδιατρικής Κλινικής με μετακίνηση Ιατρών Παιδιάτρων από όμορα Νοσοκομεία και Κ.Υ., ανακοινώνουμε ότι η Παιδιατρική Κλινική λειτουργεί κανονικά καθ’ όλο το 24ωρο.

Τι είπε ο δήμαρχος στο ράδιο παλμός 104.2 για τα «μικρά» και τα «μεγάλα» του Δήμου

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Προγραμματίζουμε έργα ύψους 45 εκ ευρώ για το επόμενο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα πλούσιο πραγματικά προγραμματισμό έργων πολύ πάνω από τους αρχικούς στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της θητείας μας» αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκος μιλώντας στο Ράδιο Παλμός.

“Τα προβλήματα του Δήμου και των Δημοτών Πότε θα ακουστούν ;”

Αγαπητοί Πολίτες
Ενώ από τις γιορτές και μέχρι σήμερα ακούμε για υποψηφιότητες και υποψήφιους Δημάρχους στο Δήμο Μουζακίου, εν τούτοις μέχρι τώρα δεν ακούσαμε προγραμματικές εξαγγελίες με προτάσεις για αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των Συνδημοτών μας .

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com