Εκδήλωση βράβευσης των εκπροσώπων εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής μας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Π.Ε. Καρδίτσας παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Τσιάκου, εκπροσώπων του πυροσβεστικού σώματος και της ΕΛ.ΑΣ.

Η εκδήλωση αφορούσε τη βράβευση των εθελοντικών οργανώσεων με αφορμή τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι εισαγωγικά τοποθετήθηκε ο διοικητής της Π.Υ. Καρδίτσας κ. Κορέλλας και αμέσως μετά Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης που αναφέρθηκαν στο ευχάριστο γεγονός ότι δεν είχαμε καταστροφικά συμβάντα πυρκαγιών στην περιοχή μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ενώ συγχρόνως έδωσαν τα εύσημα στις εθελοντικές οργανώσεις για τη συνεισφορά τους.

 

Η Περιφέρεια ενισχύει τον εξοπλισμό των υπηρεσιών προστασίας του πολίτη

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αγοραστός κατά τη διάρκεια της συν. τύπου ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια αξιοποιώντας κονδύλια του ΕΣΠΑ θα κάνει δημόσια προκήρυξη που θα αφορά στην προμήθεια μηχανοκίνητου εξοπλισμού για τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Θεσσαλίας αλλά και για τις υπηρεσίες τροχαίας. Το κεντρικό κράτος έχει οικονομικά προβλήματα και εμείς ως περιφερειακή διοίκηση θα πρέπει να στηρίξουμε τις υπηρεσίες όπως η Πυροσβεστική και η Αστυνομία που προστατεύουν τον πολίτη και την περιουσία του τόνισε στη δήλωση του ο κ. Αγοραστός.

Σχετικά video από την εκδήλωση βράβευσης παρακάτω:

video 1 εδώ

video 2 εδώ

video 3 εδώ

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com