Τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της έναρξης λειτουργίας του θεματικού πάρκου συζήτησε η Οργανωτική Επιτροπή

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Παυσιλυπούπολης 2017 – 18, το θεματικό εορταστικό πάρκο που οργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας, ξεκίνησε και οι προετοιμασίες, ώστε να είναι όλα έτοιμα στις 6 Δεκεμβρίου που θα ανοίξει – κυριολεκτικά - την πύλη της για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, βρίσκονται στην κορύφωσή τους.

 

Τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της έναρξης λειτουργίας του θεματικού πάρκου που φέτος είναι αφιερωμένο στα Κάστρα και τους Ιππότες, συζήτησε σε συνάντησή της η Οργανωτική Επιτροπή της Παυσιλυπούπολης, η οποία συγκροτείται από τους:
Μπακαλάκου Σωτηρία, Υπεύθυνη Συντονισμού και Επικοινωνίας
Αραμπατζής Δημήτρης, Υπεύθυνος Κατασκευών
Ψημμένος Κωνσταντίνος, Υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης
Ντζιαβού Ντίνα, Σχεδιασμός θεματικού πάρκου και επιμέλεια κατασκευών
Βησσαρίου Παύλος, Σκηνοθεσία τελετής έναρξης και συμμετοχή σε κατασκευές
Στάθης Βασίλης, Φωτογραφήσεις και Video
Λάππα Ελένη, Διοργάνωση εκδηλώσεων
Κολοκύθα Άλκηστις- Καραγιάννη Βάσω, Διοργάνωση εκδηλώσεων αναψυκτηρίου
Φωτάκης Κώστας, Επιμέλεια παραγωγής υλικού
Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος κ. Φωτ. Αλεξάκος.
Κοινή ήταν η εκτίμηση οτι τόσο οι εργαζόμενοι του Δήμου, όσο και οι εθελοντές εργάστηκαν με πολύ όρεξη και μεράκι και κατάφεραν να υλοποιήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ιδέες της Οργανωτικής Επιτροπής ετοιμάζοντας εντυπωσιακές κατασκευές που θα μεταμορφώσουν για έναν ολόκληρο μήνα, το πανέμορφο άλσος του Παυσιλύπου σε μια ...γιορτινή καστροπολιτεία, με... οικοδεσπότη τον Αη Βασίλη, και ...φιλοξενούμενους σωματοφύλακες, ιππότες με εξέχουσα μορφή τον αγαπημένο όλων Δον Κιχώτη, αλλά και τη “νεράϊδα των δένδρων”.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com