Την πρωτοβουλία πήρε η Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας με το τμήμα Κτηνιατρικής της ΔΑΟΚ σε συνεργασία με επαγγελματίες της περιοχής μας
Το Τμήμα Κτηνιατρικής, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκου, ανέλαβε το συντονισμό και την οργάνωση για τη συγκέντρωση τροφίμων ζωικής προέλευσης, προκειμένου να βοηθηθούν συμπολίτες του Νομού μας που έχουν ανάγκη, τις Άγιες μέρες που διανύουμε.


Συγκεκριμένα παραδόθηκαν κάρτες με κρέατα και παρασκευάσματα κρέατος, σαλάτες και γαλακτοκομικό προϊόν σε αλοιφή με φέτα και γιαούρτι, σε εκατόν είκοσι πέντε άπορες πολύτεκνες οικογένειες της Καρδίτσας και έντεκα οικογένειες της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων, του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Στη διαδικασία παράδοσης των τροφίμων παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος. Ο κ. Τσιάκος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε θερμά το Σύλλογο Κρεοπωλών και τα κρεοπωλεία, τα σφαγεία, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής αλλαντικών, τις εγκαταστάσεις παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και σαλατών του Νομού μας, για την άμεση ανταπόκριση και την προσφορά τους. Επίσης υπογράμμισε ότι χρειάζεται όλοι να στηρίξουμε τις προσπάθειες ενίσχυσης των συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες θα πρέπει η στήριξη να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ο κ. Τσιάκος κατάληξε στέλνοντας ευχές για καλές γιορτές σε όλους τους κατοίκους της Καρδίτσας.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com