-Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ στο Ράδιο παλμός 104.2 για το κάλεσμα του υπουργού Αγρ. Ανάπτυξης σε διάλογο
-Για την εκτίμηση ότι δεν υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις στην ακολουθούμενη πολιτική απάντησε με την παροιμία «Ότι κάνει η γίδα στο πουρνάρι το βρίσκει στο τομάρι»

Του Γ. Μπανάτσα

 

«Ο κ. Αποστόλου είναι πατριάρχης στο ψέμα και στην παραπλάνηση. Όπως το ίδιο ισχύει και για όλα τα μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Βαγγέλης Μπούτας μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2, όταν ρωτήθηκε από το Γ. Μπανάτσα για την έκκληση για διάλογο, που απεύθυνε προς τους αγρότες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο κ. Μπούτας τόνισε πώς οι αγρότες βρίσκονται σε διαδικασία κινητοποιήσεων και αυτό αποτελεί μια μορφή έμμεσου διαλόγου. Ακόμη επιτέθηκε στον υπουργό και στη Κυβέρνηση λέγοντας ότι ξεκληρίζουν τους αγρότες με εξευτελιστικές ανοικτές τιμές στα αγροτικά προϊόντα, με τον απαράδεκτο κανονισμό του ΕΛΓΑ, με τον ΕΦΚΑ, τον ΕΝΦΙΑ και τόσο άλλα. «Αφού ο κ. Αποστόλου στηρίζει τον βιομήχανο και τον μεσάζοντα, πως μπορούμε εμείς να συνδιαλλαγούμε μαζί του. Μπορεί ποτέ τα συμφέροντα του μικρού και του μεσαίου αγρότη να ταυτιστούν με του βιομήχανου. Δεν μπορούμε εμείς να γίνουμε ποτέ με αυτούς φίλοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούτας.
Για τις κινητοποιήσεις ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ τόνισε πως ήδη έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και θα ακολουθήσει σύσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας στον Παλαμά αλλά και πανελλαδική σύσκεψη την Τρίτη για να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο των ενιαίων αιτημάτων των αγροτών. Επίσης υπογράμμισε ότι στις συσκέψεις θα αποφασιστούν και οι περαιτέρω κινήσεις των αγροτών για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων.
Τέλος στη επισήμανση του δημοσιογράφου ότι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως δεν φαίνεται να υπάρχουν μαζικές αντιδράσεις από τους πολίτες στα μέτρα που ψηφίζονται ο κ. Μπούτας προτίμησε να απαντήσει με μια παροιμία: « Ότι κάνει η γίδα στο πουρνάρι, το βρίσκει στο τομάρι».

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com