Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητάς μας Καρδίτσας, που ανταποκρίθηκαν στο χρόνιο αίτημά μας και συντήρησαν τον σημαντικότατο δρόμο, που οδηγεί από το χωριό μας την Νεράϊδα, στο παλιό Μοναστήρι μας, την ιστορική Ιερά Μονή Σπινάσας.

Συγκεκριμένα ανέθεσαν σε εργολάβο, ο οποίος την πρώτη εβδομάδα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ξεβούλωσε τα τεχνικά, καθάρισε καλά το ρέμα «Κατνόρεμα» και έριξε χαλίκι στα σημεία όπου ο δρόμος είχε νεροφαγώματα.
Έτσι μπορούμε πλέον να κινούμαστε άνετα με το αυτοκίνητό μας στο δρόμο αυτό, τόσο εμείς επισκεπτόμενοι το παλιό Μοναστήρι μας, όσο και οι επισκέπτες που ερχόμενοι από το Καρπενήσι θέλουν να πάνε στη Λίμνη Πλαστήρα.
Παρακαλούμε θερμά να δείξετε ανάλογη ανταπόκριση, όπως τώρα, και σε τυχόν μελλοντικό πρόβλημα του δρόμου αυτού, καθώς είναι τμήμα του σημαντικότατου οδικού άξονα Καρπενησίου – Λίμνης Πλαστήρα και πρέπει να είναι πάντα σε καλή κατάσταση, μέχρι να έρθει η ώρα της ασφαλτόστρωσής του.

Εκ μέρους των κατοίκων του χωριού Νεράϊδας Δολόπων Καρδίτσας

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Νεράϊδας
Ο Εξωραϊστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Νεράϊδας
Ο Σύλλογος Αποδήμων Νεράϊδας.

ΦΩΤΟ: Η Ιερά Μονή Σπινάσας που χτίστηκε πρίν το 1600 και έχει αγιογραφίες του 1651

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com