Το Σάββατο, 11 Μαϊου και λίγο μετά τις 10:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα, στο Μουζάκι Καρδίτσας.
Ο κ. Κουρέτας, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» για τη Θεσσαλία περιόδευσε στο κέντρο της πόλης, συνομίλησε με καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της περιοχής, ευχήθηκε το καλύτερο στους τοπικούς υποψήφιους άρχοντες και αντάλλαξε απόψεις με απλούς πολίτες.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι περπάτησαν στη λαϊκή αγορά, όπου και ήλθαν σε επαφή με ανθρώπους που γνωρίζουν από πολύ κοντά τα προβλήματα και τα ζητήματα του τομέα της αγροτικής πρωτογενούς παραγωγής, άκουσαν τους προβληματισμούς τους, τα εύλογα παράπονα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο νευραλγικός τομέας της γεωργίας και μάλιστα σε μια περιφέρεια στην οποία το 1/3 του ΑΕΠ προέρχεται από τη γη, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκαν πως το πιο ουσιαστικό και σημαντικό έργο της «Πρωτοβουλίας» αρχίζει την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών, καθώς τότε θα ξεκινήσει η ανάδειξη και η αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που τέθηκαν και που αφορούν στην πραγματική ανάπτυξη της Θεσσαλίας.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται και νέο πρόγραμμα επισκέψεων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καρδίτσας, τόσο του υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Κουρέτα, όσο και κλιμακίου του συνδυασμού της «Πρωτοβουλίας», με σκοπό την ενημέρωση όλο και περισσότερων πολιτών, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των τοπικών και περιφερειακών εκλογών.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com