Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η αποστολή των παιχτών του αγωνιστικού τάβλι του συλλόγου μας στο 10th ISTAVDER TOURNAMENT, ενός από τα μεγαλύτερα του κόσμου και με συμμετοχές από πολλές χώρες. Aν απλά και μόνο η παρουσία μας σε ενός τέτοιου μεγέθους διεθνές τουρνουά είναι από μόνη της επιτυχία, η τελική κατάταξη του Ε. ΛΩΡΙΔΑ στην 15η θέση και του Δ. ΔΟΞΑΡΑ στην 25η ανάμεσα σε 400 αθλητές από όλο τον κόσμο είναι εξαιρετικά τιμητική και για τον σύλλογό μας και συνολικά για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ χρώματα.

H αποστολή των παιχτών ξεκίνησε, οδικώς, το πρωί της Πέμπτης 21 Φεβρ. και κατέλυσε το βράδυ στο 20οροφο πολυτελές ξενοδοχείο WOW airporthotel, στους χώρους του οποίου διεξήχθησαν οι αγώνες. Την πρώτη αυτή εντύπωση των υπερβολικών μεγεθών, ακολούθησε την επομένη η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ του αθλήματος: πως να μην νιώσεις ΔΕΟΣ όταν παίζεις τάβλι σε μια τεράστια αίθουσα όπου 200 - 250 τάβλι πάλλονται ταυτόχρονα στους ρυθμούς των ζαριών;
Και τα πρώτα αποτελέσματα απολύτως ενθαρρυντικά για τους παίκτες μας: σχεδόν όλοι οι παίχτες μας ξεκίνησαν με νίκη.το σύστημα διεξαγωγής του main event ήταν το ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ (3 ήττες), και το πέρας της πρώτης μέρας, ύστερα από 5 γύρους, βρήκε τον Ε. ΛΩΡΙΔΑ με το καλλίτερο σκορ 4 νίκες - 1 ήττα και μόλις τρεις παίχτες να αποκλείονται ( ΜΗΛΙΩΝΗΣ - ΚΕΧΑΓΙΑΣ - ΤΣΟΛΑΚΟΣ ). Οι υπόλοιποι (ΛΩΡΙΔΑΣ - ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ - ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΣ - ΔΟΞΑΡΑΣ - ΑΥΔΗΣ ) ,επιτυγχάνοντας 3 νίκες, εξασφάλισαν ένα επαγγελματικό τάβλι, προσφορά ενός εκ των χορηγών της εκδήλωσης.
Η δεύτερη μέρα (Σάββατο) του τουρνουά ήταν ένας μαραθώνιος 7 γύρων. Δυστυχώς στο 1ο ματς
της ημέρας 2 παίχτες αποχώρησαν πρόωρα και λίγο αργότερα ο Γ. Αυδης (στον 8ο) και όλες οι ελπίδες για κάποια διάκριση εναποτέθηκαν στους ΛΩΡΙΔΑ - ΔΟΞΑΡΑ. Είχε αρχίσει να βραδιάζει και οι δυο παίχτες μας συνέχιζαν φτάνοντας κυριολεκτικά στα όρια των φυσικών αντοχών, μετά από σχεδόν 12 ώρες αγώνων. Κοντά στα μεσάνυχτα ο Δ. ΔΟΞΑΡΑΣ έκανε την τρίτη ήττα του στον 10ο γύρο και ο Ε. ΛΩΡΙΔΑΣ στον 11ο, κλείνοντας την συμμετοχή των Ελλήνων παιχτών στο MAIN EVENT.
Παράλληλα όλες τις ημέρες του ΦΕΣΤΙΒΑΛ, εκτός από το MAIN EVENT, γινόταν και μίνι τουρνουά για τους παίχτες που είχαν αποκλειστεί. Την σημαντικότερη επιτυχία είχε ο ΗΡ. ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΣ που κέρδισε ένα ακόμα τάβλι, και ο Σ.ΜΗΛΙΩΝΗΣ που ηττήθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες στον τελικό ενός JACK POT.
Μια ακόμη επιτυχία του ΟΜΙΛΟΥ μας και των Ελληνικών χρωμάτων, κατ' επέκταση, ήταν οι δημόσιες σχέσεις που κάναμε. Την ανταλλαγή λαβάρων του προέδρου του συλλόγου μας (Α. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ) με τον πρόεδρο της τούρκικης ομοσπονδίας (FUAT HAKAN - FOTO), ακολούθησε η καθημερινή συνάθροιση με πασίγνωστους παίχτες από όλο τον κόσμο και στα αγωνιστικά τραπέζια και στους άλλους χώρους του ξενοδοχείου, όπου ανταλλάσσαμε πολύτιμες απόψεις για την εξέλιξη του αθλήματος με αποκορύφωμα την Κυριακή το βράδυ και στο μίνι πάρτι που ακολούθησε. Όσοι είχαν απομείνει είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους νοστιμότατους τουρκικούς μεζέδες με τουρκική ρακί (τσίπουρο), αλλά και να διασκεδάσουν παρέα με τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας (CHIVA TAFAZOLLI) και τον νικητή του τουρνουά (JUERGEN ORLOWSKI) και διάσημους Τούρκους παίχτες (ZAFER TAS - SABRI BUYUKSOY ) FOTO
Η υπόσχεσή μας ...... και του χρόνου θα είμαστε πάλι εκεί, προσθέτοντας άλλες τόσες μέρες παραμονής ώστε να έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την υπέροχη Πόλη και να περιηγηθούμε στα μονοπάτια της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com