Τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία Ορχήστρας του Λυκείου «Πυθαγόρας» Liceo Musicale B. Croce di Torre Annunziata της Νάπολης. Τα παιδιά της χορωδίας συνοδευόταν από τους δασκάλους τους αλλά και από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του χορωδιακού φεστιβάλ κ. Νίκο Ευθυμιάδη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος υποδέχθηκε θερμά την αντιπροσωπεία στο γραφείο του, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και μίλησε για τους μακραίωνους ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς που συνδέουν την Ελλάδα και την Ιταλία.

Επίσης μίλησε για το χορωδιακό φεστιβάλ η εμβέλεια του οποίου ξεφεύγει πλέον από τα σύνορα της χώρας και αποκτά ευρύτερη σημασία. Τέλος ευχήθηκε τόσο στα παιδιά όσο και στους συνοδούς τους καλή διαμονή στην περιοχή μας.
Από την πλευρά τους τόσο ο κ. Ευθυμιάδης όσο και οι εκπρόσωποι της ορχήστρας του Ιταλικού Λυκείου ευχαρίστησαν για την φιλοξενία και υπογράμμισαν τη μεγάλη σημασία της χορωδιακής μουσικής.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com