Στην ομόφωνη θέση ότι η Καρδίτσα δεν μπορεί να δεχθεί ούτε μείωση του αριθμού των τμημάτων ΤΕΙ που φιλοξενεί αλλά ούτε και μείωση του αριθμού των φοιτητών παρά μόνο αναβάθμιση κατέληξε η σύσκεψη την οποία διοργάνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος με τη συμμετοχή της τοπικής Μητροπόλεως, βουλευτών, αυτοδιοικητικών φορεών, φορέων της οικονομίας αλλά και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η σύσκεψη άρχισε στη μια το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Καρδίτσας και μετά από διάρκεια περίπου δύο ωρών κατέληξε στο παραπάνω συμπέρασμα. Είχαν προηγηθεί αρχικά οι τοποθετήσεις του μέλους τους επιτροπής που εκπονεί το σχέδιο συγχώνευσης του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κ. Βραχνάκη ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει τον όλο σχεδιασμό, όλων των εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, βουλευτών, δημάρχων, του αντιπεριφερειεάρχη κλπ.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα. Κατσαβριά, ο Βουλευτής ΝΔ και Γ.Γ. της Κ.Ο. της ΝΔ κ. Τσιάρας, οι Δήμαρχοι Σοφάδων, Παλαμά, Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας κ.κ. Σκάρλος, Σακελλαρίου, Τσιαντής και Τσιβόλας, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Σβάρνας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Κορκώτσιος, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΚ κ. Εκίζογλου, ο εκπρόσωπος της επιτροπής που θα καταθέσει την πρόταση κ. Βραχνάκης , ο Αντιπρύτανης Οικονομικών Προγραμματισμού και Ανάπτυξης – εκπρόσωπος του Πρύτανη Θεσσαλίας κ. Σδρόλιας, ο Κοσμήτορας Γεωπονίας Τροφίμων Διατροφής ΤΕΙ κ. Μουλάς, ο Αναπλ. Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας τροφίμων κ. Λαλάς, ο Καθηγητής του Τμήματος Σχεδιασμού Ξύλου και Επίπλου κ. Νταλός, , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ψαχούλας και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Συριζα Καρδίτσας κ. Αντωνίου.
Στο τέλος ο αντιπεριφερειάρχης κατέληξε στη κοινή θέση όλων όσων συμμετείχαν στη σύσκεψη.
Αναλυτικά το συμπέρασμα στο βίντεο που ακολουθεί: video εδώ

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com