Ο Δήμος Καρδίτσας συμμετείχε στο «6ο Smart Cities Conference» που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι, όπου εκπροσωπήθηκε από τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας Κωνσταντίνο Ξυλομένο και Ψηφιακής Πολιτικής, Καινοτομίας & Δράσεων Νεολαίας Βασίλη Κουρκούνα.
Το συνέδριο «ένωσε» σε μία ημέρα όλους τους ενδιαφερόμενους για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις έξυπνες πόλεις, από εκπροσώπους και decision makers Περιφερειών, Δήμων και Κυβερνητικών Φορέων, έως υψηλόβαθμα στελέχη των κυριότερων εκπροσώπων και προμηθευτών του κλάδου.

Μεγάλο ήταν και το εύρος των παρουσιάσεων σχετικά με καινοτόμους και αποτελεσματικούς τρόπους έξυπνης αξιοποίησης της τεχνολογίας, των δεδομένων αλλά και των διαθέσιμων πόρων, για αντιμετώπιση ορισμένων από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούν τους Δήμους και τις σύγχρονες πόλεις.
Ο Δήμος Καρδίτσας ήδη, στο πλαίσιο του στρατηγικού του σχεδιασμού, αναπτύσσει και πραγματοποιεί στοχευμένες παρεμβάσεις αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com