Το χώρο των εργασιών επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δ. Κουτρομάνο
Την κατασκευή πεζοδρομίου και του ηλεκτροφωτισμού του από το ύψος του νέου οικισμού των εργατικών κατοικιών (μετά το νοσοκομείο) μέχρι την ένωση του με το ήδη υπάρχον πεζοδρόμιο, δρομολόγησε η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Ήταν μια δέσμευση που είχε αναλάβει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος ενώπιον των κατοίκων του νέου οικισμού και πλέον προχωρά η υλοποίηση της.

Το χώρο όπου εκτελούνται εργασίες επισκέφθηκε ο κ. Τσιάκος ο οποίος ενημερώθηκε από τον ανάδοχο ότι εντός των ημερών το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. «Το οφείλαμε στους κατοίκους του νέου οικισμού. Με την κατασκευή του πεζοδρομίου και τον φωτισμό του, οι κάτοικοι και κυρίως τα παιδιά θα μπορούν να κυκλοφορούν από και προς το κέντρο της πόλης, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο ατυχήματος. Για εμάς στην αιρετή περιφέρεια προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό και προχωρήσαμε άμεσα στην υλοποίηση της υπόσχεσής μας» τόνισε σε σύντομη δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com