«Έχουμε επάρκεια νερού αλλά για να κυλήσει ομαλά η αρδευτική περίοδος χρειάζεται όλοι να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά». Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 και το Γ. Μπανάτσα ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.
Ο κ. Τσιάκος με αφορμή την πρόσφατη σύσκεψη εν όψει της έναρξης της αρδευτικής περιόδου, που ξεκινά την 1η Μαΐου, υποστήριξε ότι είναι δεδομένο ότι η Περ. Ενότητα θα καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια για να λειτουργήσει ομαλά το αρδευτικό δίκτυο και θα εκταμιεύει καθημερινά επαρκείς ποσότητες νερού για τους αγρότες της Καρδίτσας.


Ωστόσο κάλεσε τους ΤΟΕΒ και τους κατά τόπους Δήμους να λειτουργήσουν και αυτοί αποτελεσματικά. «Οι ολιγωρίες και η μετάθεση ευθυνών σε άλλους θα αντιμετωπιστούν με τον τρόπο που πρέπει. Δεν μπορεί τα παιχνίδια κάποιων για να εξυπηρετήσουν τους «δικούς τους» να λειτουργούν σε βάρος του συνόλου των αγροτών. Δεν πρόκειται αυτά να τα επιτρέψουμε» ξεκαθάρισε ο αντιπεριφερειάρχης. Και ο κ Τσιάκος έκλεισε με ένα παράπονο: «Δεν είδα κανέναν από όσους ασχολούνται με την άρδευση να μας στηρίξει στην προσπάθεια που καταβάλαμε πριν από μερικές ημέρες να σταματήσει το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ» κατέληξε.

Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com