-Τι είπε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γ. Μπανάτσα

-Ο πρ. Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει πίσω – Κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι δεν έχει όραμα – Απόρησε για το θόρυβο που ξέσπασε για το δείπνο με Άδωνη Γεωργιάδη

Αναλυτικά η συνέντευξη παρακάτω: video 1 - video 2

Του Γ. Μπανάτσα

Η απόφαση μου είναι οριστική και θα διεκδικήσω το Δήμο Καρδίτσας. Αυτό απάντησε ο τ. Δήμαρχος Καρδίτσας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Κων/νος Παπαλός μιλώντας στο Γ. Μπανάτσα και στο Ράδιο Παλμος 104.2.

 

Ο κ. Παπαλός δεν άλλαξε την απάντηση του ακόμη και όταν ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε τι θα κάνει στην περίπτωση που η ηγεσία του κόμματος (διάβαζε Μητσοτάκης) του ζητήσει να κάνει πίσω. «Ας μου το ζητήσει πρώτα…» ήταν η απάντηση Παπαλού ο οποίος υπογράμμισε ότι για να προκύψει άλλη σοβαρή πιθανότητα διεκδίκησης την οποία θα αποδεχθεί και ο ίδιος θα πρέπει να του αποδείξουν ότι πρόκειται για κάτι οργανωμένο. Μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο ίδιος έχει μια συγκροτημένη ομάδα με την οποία μπορεί να διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις το Δήμο Καρδίτσας.

Για το όραμα της Δημ. Αρχής
Σε ότι αφορά τη σημερινή δημοτική αρχή είπε ότι πορεύεται χωρίς όραμα και σοβαρή προοπτική για την πόλη. «Σε ότι αφορά την αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών στην οποία συνεχώς αναφέρεται ο δήμαρχος, στην οποία πρόσφατα αναφέρθηκε και συγγενικό του πρόσωπο, θα ήθελα να πω ότι δεν μπορεί να είναι ένα όραμα. Εγώ οραματίζομαι την ανάπτυξη της Καρδίτσας σε σχέση με τα πολλά νερά που διαθέτει, με την ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τομέα, με την εξεύρεση λύσης στον μικρό γεωργικό κλήρο και γενικότερα με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων με συνεργασίες σε επίπεδο Δυτ. Θεσσαλίας» υπογράμμισε ο κ. Παπαλός.

Για το δείπνο με τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Γεωργιάδη
«Εγώ προσκλήθηκα σε μια ιδιωτική στιγμή και παραβρέθηκα μαζί με ορισμένα ακόμη λίγα στελέχη της Ν.Δ. Δεν συζητήσαμε πολιτικά και φυσικά σε μια τέτοια στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι όλος ο κομματικός μηχανισμός. Κακώς υπάρχουν αντιδράσεις. Πιθανότατα την επόμενη φορά που θα έρθει στην Καρδίτσα ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να φάει με κάποιους άλλους. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κανένα θέμα, απλά σε κάποιους αρέσει να αντιδρούν για ότι και να συμβαίνει». Τα παραπάνω είπε ο κ. Παπαλός στη ερώτηση του Γ. Μπανάτσα για το περιβόητο δείπνο Α. Γεωργιάδη, Λ. Τσιούκη, Α. Σκόνδρα και Κ. Παπαλού. Θυμίζουμε ότι το δείπνο έγινε πριν λίγες ημέρες κατά την εδώ επίσκεψη του αντιπροέδρου της Ν.Δ. και προκάλεσε αναστάτωση στα τοπικά στελέχη του κόμματος.

Για το Κέντρο Γυναικών
Ο κ. Παπαλός ρωτήθηκε από το Γ. Μπανάτσα και για τις αιχμές που άφησε εναντίον του ο Δήμαρχος κ. Αλεξάκος ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο Παλμός επισήμανε ότι παρέλαβε το Κέντρο Γυναικών από την προηγούμενη δημοτική αρχή με πολλά προβλήματα και με απλήρωτους εργαζόμενους για πάνω από ένα χρόνο. «Πράγματι υπήρχαν απλήρωτοι εργαζόμενοι αλλά και εμείς είχαμε φέρει την τότε Γ.Γ. Ισότητας την κ. Μακρή και εμείς είχαμε ενταχθεί σε προγράμματα» απάντησε ο κ. Παπαλός. Επίσης τόνισε πως πλέον η σημερινή πραγματικότητα στο Δήμο σε σχέση με τα χρήματα που δίνει το κράτος είναι πολύ καλύτερη από ότι στη δική του θητεία. «Εμείς παίρναμε από την κυβέρνηση λιγότερα ακόμη και από την μισθοδοσία των υπαλλήλων και σήμερα τα χρήματα που εισπράττουν για την πληρωμή των μισθών είναι περίπου 60.000 μηνιαίως περισσότερα από τις απαιτήσεις που υπάρχουν» κατέληξε ο κ. Παπαλός.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com