«Η Αυτοδιοίκηση, Τοπική και Περιφερειακή έχει ανάγκη από ουσιαστική διοικητική μεταρρύθμιση. Τα σχέδια για την Απλή Αναλογική έπονται κατά πολύ». Αυτό απάντησε μιλώντας στο Γ. Μπανάτσα και το Ράδιο Παλμός ο δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γ. Κωτσός. Ο κ. Κωτσός ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για τη θέση της ΚΕΔΕ ενάντια στην Απλή Αναλογική που προωθεί η κυβέρνηση και υποστήριξε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης δεν είναι Απλή Αναλογική. «Από τη στιγμή που προβλέπεται δεύτερη Κυριακή από την οποία θα αναδεικνύεται ο Δήμαρχος δεν πρόκειται για Απλή Αναλογική.

Αν η κυβέρνηση ήθελε πραγματικά Απλή Αναλογική τότε, θα έπρεπε να περιορίζεται στο αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και ο Δήμαρχος να προκύπτει από την πλειοψηφούσα παράταξη» είπε ο κ. Κωτσός. Στην ερώτηση τι επιδιώκει η κυβέρνηση ο κ. Κωτσός ήταν απόλυτος: «Να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια σε Δήμους και Περιφέρειες, να έχει λόγο στο παζάρι του δεύτερου γύρου» τόνισε. Τέλος στην ερώτηση πως σχολιάζει τη θέση της Ν.Δ. ότι όταν γίνει κυβέρνηση θα αλλάξει το νόμο είπε ότι ταυτίζεται με αυτή τη θέση γιατί η αυτοδιοίκηση θα πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη και ικανή να διοικήσει τους Δήμους.

Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com