-Τι είπε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γ. Μπανάτσα
-Για λόγους οικονομίας η αγορά Drone – υποστήριξε πως οι πολίτες θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία

Του Γ. Μπανάτσα

Δεν έχει δίκιο ο κ. Παπαλός όταν μιλά για υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη. Η πραγματικότητα είναι ότι μεσοσταθμικά οι αυξήσεις που έγιναν από το 2015 δεν ξεπερνούν το 5 έως 6%.

Αυτό τόνισε χθες το πρωί μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκος απαντώντας στην κριτική Παπαλού που προχθές μιλώντας στο Ράδιο Παλμός μίλησε για αυξήσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν φτάσει ακόμη και στο 460%. «Ο κ. Παπαλός μπορεί να λέει ότι θέλει ωστόσο οι αριθμοί λένε την αλήθεια και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν» πρόσθεσε ο κ Αλεξάκος. Επίσης ο κ. Αλεξάκος διέψευσε τον προχθεσινό ισχυρισμό Παπαλού ότι ο Δήμος εισπράττει περισσότερα από τους Κ.Α.Π. για την μισθοδοσία των υπαλλήλων του σε σχέση με το παρελθόν.
Σε ότι αφορά το θέμα της αλλαγής νοοτροπίας των δημοτών είπε ότι αυτή θα πρέπει να είναι συνολική και αφορά στον τρόπο που κάποιος λειτουργεί στο δημόσιο χώρο. Όταν ακροατής κατηγόρησε τον ίδιο (τον κ. Αλεξάκο) για παλαιοκομματική λογική είπε ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί παλαιοκομματικά και δεν κάνει διακρίσεις απέναντι στους πολίτες. «Ας μου υποδείξει κάποιος μια περίπτωση στην οποία λειτούργησα παλαιοκομματικά ή κάνοντας διακρίσεις» τόνισε ο Δήμαρχος.
Σε ότι αφορά την απόφαση που θα έρθει προς έγκριση στο Δημοτικό συμβούλιο για την αγορά drones (μικρή πτητική συσκευή) είπε ότι γίνεται για λόγους οικονομίας και για λόγους καλύτερης προβολής των εκδηλώσεων του Δήμου. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου ότι υπάρχουν εξαιρετικοί επαγγελματίες στην πόλη που κάνουν φωτογραφήσεις και βιντεολήψεις απάντησε πως στοιχίζουν ακριβά και πως στόχος του Δήμου είναι η εξοικονόμηση πόρων προς τελικό όφελος των δημοτών.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com