Ο κύβος ερρίφθη για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ Επιτροπή Καρδίτσας της Ν.Δ.Για τη θέση του προέδρου θα αναμετρηθούν ο νυν πρόεδρος κ. Λάμπρος Τσιούκης και ο κ. Ιωάννης Ντενησιώτης. Για τη Δημοτική τοπική οργάνωση Καρδίτσας θα διεκδικήσουν την προεδρία ο κ. Ιωάννης Πετεινάρας και ο κ. Βασίλης Φωτόπουλος. Επίσης κατατέθηκαν 14 υποψηφιότητες για τη ΝΟΔΕ.

Από τους υποψηφίους οι πέντε είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι εννέα άνδρες. Εκλέγονται 9 με ελάχιστη ποσόστωση 3 γυναικών. Να θυμίσουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 13 Μαΐου.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com