-Στο ράδιο Παλμός και 104.2 μίλησε ο πρόεδρος της Αερολέσχης κ. Μιχόπουλος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ξηλωμένος
-Σοβαρές ελλείψεις σε βασικές υποδομές του πεδίου προσγείωσης Μυρίνης καταγγέλλει ο πρόεδρος της Αερολέσχης

Του Γ. Μπανάτσα

Δεν κατέληξαν τελικά σε συμφωνία ο πρόεδρος της Αερολέσχης Ν. Καρδίτσας κ. Παναγιώτης Μιχόπουλος και ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων/νος Ξηλωμένος, οι οποίοι συζητούσαν στο στούντιο του Ράδιο Παλμός 104.2, με αφορμή τους αεραθλητικούς αγώνες για τις υποδομές που έχει (η πιο σωστά δεν έχει) ο αεροδιάδρομος της Μυρίνης.

«Πρόκειται για πολύ σημαντικούς αγώνες και θα έρθουν πληρώματα αεροσκαφών και συνοδοί τους από διάφορα σημεία της χώρας. Θέλουμε τη στήριξη και του Δήμου Καρδίτσας για να κυλήσει ομαλά η διοργάνωση. Ξέρετε πολλές φορές στα μικρά αεροσκάφη που προσγειώνονται στη Μυρίνη επιβαίνουν και γυναίκες. Καταλαβαίνετε σε πόσο δύσκολη θέση βρισκόμαστε όταν μας ρωτούν που είναι η τουαλέτα και εμείς κοιτάζουμε τα καλαμπόκια και τα σιτάρια γύρω μας; Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, δεν υπάρχει περίφραξη στο πεδίο προσγείωσης, με αποτέλεσμα στον αεροδιάδρομο να μπαίνει όποιος θέλει, δεν υπάρχουν υπόστεγα για τα αεροσκάφη. Δεν έχει κουρευτεί ουτε καν το χορτάρι. Αν το θέλουμε το αεροδρόμιο, το οποίο καθίσταται επίκαιρο καθώς η Fraport έχει εξαγοράσει τα περισσότερα περιφερειακά αεροδρόμια, θα πρέπει να το στηρίξουμε με πράξεις και όχι με λόγια» είπε μιλώντας στο Γ. Μπανάτσα ο κ. Π. Μιχόπουλος πρόεδρος της αερολέσχης Καρδίτσας. Τηλεφωνικά απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ξηλωμένος. Ο κ. Ξηλωμένος παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ελλείψεις ωστόσο είπε ότι για την περίφραξη ήδη έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια. Ωστόσο για το θέμα των υπόστεγων και των άλλων ελλείψεων δεν ανέλαβε καμία ουσιαστική δέσμευση, λέγοντας ότι είναι ζήτημα που το συζητά η επιτροπή και όταν καταλήξει θα το αντιμετωπίσει. Εξάλλου στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν μπορεί τουλάχιστον να δεσμευτεί για κάποιες χημικές τουαλέτες που θα βρίσκονται στο χώρο και θα εξυπηρετήσουν τους πολλούς επισκέπτες του διημέρου των αγώνων απάντησε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για κάτι τέτοιο. Ωστόσο δεσμεύτηκε πως ο δήμος θα φροντίσει να κόψει το χορτάρι στον περιβάλλοντα χώρο…

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com