Τι είπε ο υποψήφιος για τη ΔΗΜ.ΤΟ Καρδίτσας της ΝΔ μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2

Του Γ. Μπανάτσα

«Αποφάσισα να διεκδικήσω την προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Καρδίτσας της Ν.Δ. γιατί θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω με τις ιδέες και τις απόψεις μου στον διάλογο που αναπτύσσεται για το πως θα πάει ο τόπος μας μπροστά». Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 και στο Γ. Μπανάτσα ο υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για τη ΔΗΜ. ΤΟ. Καρδίτσας κ. Βασίλης Φωτόπουλος.

Ο κ. Φωτόπουλος πρόσθεσε πως από τα μικρά του χρόνια ενδιαφέρεται για τα κοινά ενώ ανήκει στο χώρο της Ν.Δ. από όσο θυμάται τον εαυτό του. Πρόσθεσε δε πως στόχος του είναι μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που θα αποτελέσουν τα νέα κομματικά όργανα της Ν.Δ. να συμβάλουν στη αναπτυξιακή διαδικασία αλλά και να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τη λειτουργία των τοπικών κομματικών οργάνων και ιδιαίτερα της ΔΗΜ.ΤΟ. Καρδίτσας. «Έχουμε ιδέες και όρεξη για προσφορά και αυτή θέλουμε να την ενσωματώσουμε μέσα από τη λειτουργία μας ως κομματικό όργανο προς όφελος του κοινωνικού συνόλου» είπε ο κ. Φωτόπουλος. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται στο χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτό σημαίνει ότι θα αφαιρέσει από την επαγγελματική του δραστηριότητα για να προσφέρει στα κομματικά όργανα. Κάλεσε τους Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία και δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη. Ωστόσο διευκρίνισε πως δε νοιώθει αντίπαλος με τους συνυποψηφίους του αλλά αντίθετα θεωρεί ότι έχουν ένα κοινό σκοπό.

Ποιος είναι ο Β. Φωτόπουλος
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με έδρα τη Χίο.
Από το 1996 μέχρι σήμερα ασκεί το επάγγελμα του Οικονομολόγου στην πόλη της Καρδίτσας, με κύρια δραστηριότητα: Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Μελετητής, για την ίδρυση και τον εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων στα πλαίσια Ευρωπαϊκών και Εθνικών Επενδυτικών Προγραμμάτων, έχοντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες οικονομοτεχνικές μελέτες σε επιχειρήσεις όλων των τομέων της οικονομικής δραστηριότητας. Επίσης είναι Λογιστής Α΄ Τάξεως - Φοροτεχνικός, με αντικείμενο: την τήρηση λογιστικών βιβλίων όλων των κατηγοριών, Φορολογικές Δηλώσεις Εισοδήματος κ.λπ.
Διετέλεσε Προϊστάμενος Λογιστηρίου πολλών μεγάλων επιχειρήσεων της Καρδίτσας .
Δίδαξε για 3 έτη, στα ΙΕΚ του ΟΕΕΚ και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, Οικονομικά – Λογιστικά μαθήματα.
Το 2015 έγγραψε το βιβλίο “Δομική Μεταρρύθμιση του Φορολογικού και Ασφαλιστικού
Συστήματος στην Ελλάδα” 258 σελίδων με θέμα την πάταξη της φοροδιαφυγής και την εγκαθίδρυση ενός δίκαιου και αναλογικού φορολογικού συστήματος.
Έχει κάνει εκτεταμένες μελέτες πάνω στον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό και εργασίες πάνω στην Αρχιτεκτονική, την Γλυπτική και την Διακοσμητική των σημαντικότερων αρχαίων μνημείων.
Ο Β. Φωτόπουλος γεννήθηκε το 1968 στην Καρδίτσα. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com