κ. Διευθυντά,
σε απάντηση του σχολίου της έγκριτης εφημερίδας σας που με αφορά και που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 5ης/5/2018 από τον συντάκτη Γ.Μ. επικαλούμενος μαρτυρία «ανώνυμης» πηγής, σας επισημαίνω τα εξής:
Σε μια δημοκρατία, όπως η δική μας, το δικαίωμα της ψήφου είναι το ίδιο για όλους. Έχει το ίδιο βάρος και το ίδιο αποτέλεσμα.

 

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την έκφραση λόγου και άποψης.
Αναμφισβήτητα είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να λέει την άποψή του. Αυτό όμως δε συνεπάγεται αυτόματα και το δικαίωμα να σε παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά.
Συνεπώς, για να μπορεί να αξιολογηθεί, να κριθεί και να απαντηθεί ή να σχολιαστεί μια άποψη, πρέπει να γνωρίζουμε και ποιος είναι εκείνος που τη λέει και όχι μόνο εκείνος που απαντάει. Αυτό άλλωστε επιβάλουν και οι στοιχειώδεις κανόνες διαλόγου.
Τέλος, η μόνιμη τακτική της αναζήτησης άλλοθι στο απώτερο παρελθόν απ’ τους διοικούντες επί 4 χρόνια τον Δήμο Σοφάδων κάθε φορά που «σφίγγουν τα γάλατα» δεν τους απαλλάσσει απ’ τις ευθύνες για τη σημερινή κατάντια του Δ. Σοφάδων. Και τ’ αναπάντητα ερωτήματα που αποφεύγει ν’ απαντήσει η δημοτική αρχή είναι:
1.Γιατί εκτοξεύθηκαν οι δαπάνες συντήρησης των οχημάτων του Δήμου σε διπλάσιο μέγεθος απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια;
2.Ποιος είναι ο λόγος που δεν πλήρωσε τις διαταγές πληρωμής των συγκεκριμένων προμηθευτών ενώ όλες οι άλλες εξοφλήθηκαν;
3.Αφού, όπως ομολογεί ο δήμαρχος, η οφειλή δημιουργήθηκε από ενέργειες αντιδημάρχων κ. Κουτσομηλιά και κ. Εκίζογλου οι οποίοι ήταν αναρμόδιοι, τότε ποιες ενέργειες έκανε για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Δήμου και να αποδώσει ευθύνες;
Η «μπάλα στην κερκίδα» δεν θ αποπροσανατολίσει κανέναν απ’ την ουσία της υπόθεσης αλλά ούτε και οι απειλές για μηνύσεις θα πτοήσουν τους συμβούλους της μειοψηφίας για την επιτέλεση του ρόλου που τους ανέθεσαν οι δημότες.

Μπάμπης Παπαδόπουλος
τέως Δήμαρχος Σοφάδων

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com