Νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας αναδείχθηκε με σημαντική διαφορά ψήφων έναντι του συνυποψήφιου του Ιωάννη Ντενησιώτη ο κ . Λάμπρος Τσιούκης.
Ειδικότερα ο κ. Τσιούκης έλαβε 1105 έναντι 479 του συνυποψήφιου του.

Σε ότι αφορά τα μέλη της ΝΟΔΕ εκλέγονται οι:
Ελευθερίου Γιώργος 797
Τσιγάρας Χρήστος 511
Κουτής Βάιος 405
Καραγιαννη Ευαγγελία 401
Μπακοπούλου Ελένη 373
Ζαχαράκη Μαρία 363
Τσιουρή – Καραμπινά Μαρία 322
Φερφυρή Σωτηρία 241
Δασκαλόπουλος Ευαγγελος 233

Δεν εξεξέγησαν
Τσιρογιάννης Θεοφάνης 201
Πολυγένης Ευαγγελος 149
Τσιτσιρίγκας Ελευθέριος 147
Τσιτσιρίγκας Απόστολος 146
Φούντας Δημήτριος 75

Η Δήλωση του νέο προέδρου της ΝΟΔΕ
Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, με απόλυτη τάξη, υπομονή και συνέπεια η εσωκομματική διαδικασία εκλογής των οργάνων του κόμματός μας στο Νομό και στις τοπικές μας οργανώσεις.
Ήταν πράγματι μια γιορτή της άμεσης δημοκρατίας στον τόπο και την παράταξη μας.
Ευχαριστώ τις νεοδημοκράτισες και τους νεοδημοκράτες που επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Ευχαριστώ όλες τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου που κατήλθαν ως υποψήφιοι , εκθέτοντας τον εαυτό τους, σε αυτή τη σημαντικότατη για την εσωτερική μας δημοκρατία, διαδικασία. Εύχομαι καλή δύναμη σε όσες και όσους εξελέγησαν.
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Είμαστε όλοι μαζί όπως ήμασταν και πριν έτοιμοι για νέους αγώνες.
Κυρίως όμως ευχαριστώ –από καρδιάς- τις νεοδημοκράτισες και τους νεοδημοκράτες για την μεγάλη συμμετοχή και προσέλευση. Το γεγονός αυτό κάνει περισσότερο ακόμα φανερή τόσο την διευρυμένη απήχηση στην κοινωνία των υπεύθυνων πολιτικών θέσεων του κόμματος μας, όσο και την μεγάλη ανταπόκριση στην σταθερά διεκδικητική και αγωνιστική πορεία που χαράξαμε εδώ και δύο χρόνια για την προώθηση των συμφερόντων του τόπου μας, με αντικειμενικότητα αξιοκρατία, συνέπεια και δυναμισμό.
Η μεγάλη συμμετοχή δίνει ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα ότι ο λαϊκισμός πλησιάζει προς το τέλος του και ότι πολύ σύντομα η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Ν.Δ. με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα αναλάβει υπεύθυνα το τιμόνι της πολύπαθης Ελληνικής κοινωνίας, για την έξοδο από την κρίση και την αναγέννηση της πατρίδας μας.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την μεγάλη νίκη στις επόμενες Εθνικές εκλογές.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com