Αποκάλυψε ότι θα τον ενδιέφερε να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές – Τι είπε για το «μακεδονικό»
Ο πρ. βουλευτής μίλησε στο Ράδιο Παλμός 104.2

Του Γιώργου Μπανάτσα

Η Ν.Δ. υπέβαλε πρόταση μομφής για μια λύση στο πρόβλημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας την οποία θεωρεί εθνικά επιζήμια. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γ. Μπανάτσα ο πρ. βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Παύλος Σιούφας. Ο κ. Σιούφας ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για το «μακεδονικό» και εξήγησε ότι θα μπορούσε να γίνει συζήτηση για το θέμα του γεωγραφικού προσδιορισμού του ονόματος του γειτονικού κράτους (Βόρεια Μακεδονία) αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε «Μακεδονικό Έθνος» και «Μακεδονική Ταυτότητα».

Στην ερώτηση για τον αν είναι καλή ιδέα η κατάθεση πρότασης μομφής καθώς στο παρελθόν έχει συσπειρώσει κυβερνήσεις, ο κ. Π. Σιούφας υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. ασκεί ένα ισχυρό κοινοβουλευτικό όπλο και ελπίζει ότι θα φέρει αποτελέσματα με στόχο να προστατεύσει το εθνικό συμφέρον. Εξάλλου, πρόσθεσε, θέλουμε να αποκαλύψουμε την υποκρισία Τσίπρα – Καμμένου. Ο μεν κ. Τσίπρας χρεώνει στη Ν. Δημοκρατία ακροδεξιές θέσεις στο «μακεδονικό» ενώ έχει για συνέταιρό του τον κ. Καμμένο ο οποίος έχει πραγματικά ακροδεξιά θέση στο ζήτημα που συζητάμε. Αλλά θα αποκαλυφθεί και η υποκρισία του κ. Καμμένου ο οποίος προσπαθεί να πατήσει σε δυο βάρκες. Ελπίζουμε να πετύχουμε να μην υπογραφεί η συμφωνία την Κυριακή στην Πρέσπα.
Για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια
Ο κ. Σιούφας ρωτήθηκε στη συνέχεια και για την εκτίμηση του περί εθνικών εκλογών και είπε ότι όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Για τη συγκρότηση του τοπικού ψηφοδελτίου της Ν.Δ. υπογράμμισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως εκτός από τον Κώστα Τσιάρα που αυτοδίκαια μετέχει του ψηφοδελτίου, κανείς άλλος δεν έχει πάρει καμία διαβεβαίωση συμμετοχής. Όσοι διαδίδουν ότι πήραν διαβεβαιώσεις λένε ψέματα. «Είμαι σε θέση να γνωρίζω όχι απλά από έγκυρες, αλλά από εγκυρότατες πηγές ότι κανείς δεν έχει πάρει διαβεβαίωση. Μάλιστα πολλοί από αυτούς που γυρίζουν αριστερά και δεξιά και λένε αυτά τα πράγματα, ούτε καν γνωρίζουν τους ανθρώπους και το μηχανισμό που θα λάβει αυτές τις αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σίουφας. Τέλος είπε πως έχει ενημερώσει τον πρόεδρο του κόμματος ότι θα τον ενδιέφερε η συμμετοχή του στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και αναμένει τις αποφάσεις του κόμματος και του προέδρου.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com