«Πως και δεν αξιοποιήσατε τον κ. Αριστοτέλη Σπάνια αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρο του συλλόγου Γενικών Ιατρών ως τομεάρχη Υγείας» ρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λ. Τσιούκης στα πλαίσιο της ίδιας ραδιοφωνικής συνέντευξης. «Κοιτάχτε ο κ. Σπάνιας είναι στέλεχος του κόμματος και καλός φίλος και έχει ήδη προσφέρει πολλά.
Ωστόσο κάναμε την επιλογή να δοκιμάσουμε και νέα άτομα σε αυτές τις θέσεις ευθύνης.

Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Όλοι θα κριθούν στην πράξη και όλοι μπορούν να προσφέρουν» επισήμανε ο κ. Τσιούκης κλείνοντας τη σχετική συζήτηση.
Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com