«Μου λένε άνθρωποι που σας γνωρίζουν ότι σκέφτεστε το ενδεχόμενο μετά το Μάιο να μεταπηδήσετε στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ως νομαρχιακός σύμβουλος, ισχύει κάτι τέτοιο;» Αυτή ήταν η ερώτηση που απηύθυνα χθες το πρωί στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης στο Ράδιο Παλμός στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Λ. Τσιούκη.
Η απάντηση που πήρα ήταν η παρακάτω: «Εγώ όπως ξέρετε αυτή την ώρα είμαι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας της Ν.Δ. και θέλω να ανταποκριθώ με επάρκεια στα καθήκοντα μου.

Συγχρόνως είμαι και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας με επικεφαλής τον κ. Κώστα Παπαλό. Και σε αυτό το αξίωμα θέλω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι προς το παρόν για μένα δεν μπαίνει ένα τέτοιο ζήτημα».

- Αλλά δεν το αποκλείεται κιόλας επέμεινα
«Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που μπορούν να μετάσχουν στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Σε ότι με αφορά νομίζω ότι είναι άκαιρο να τοποθετηθώ σήμερα για κάτι που θα εξελιχθεί μετά από μήνες» μου εξήγησε ο Λάμπρος, αποφεύγοντας έξυπνα να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει από το Δήμο στην Περιφέρεια.
Βρε λέτε να το σκέφτεται σοβαρά;
Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com