«Όπου και να πάμε με το Κίνημα Αλλαγής πλέον οι αίθουσες γεμίζουν» είπε χθες μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 το στέλεχος του κόμματος κ. Σωτήρης Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου αφού αναφέρθηκε στη προχθεσινή εκδήλωση για την 3η του Σεπτέμβρη, τόνισε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ καθοδηγούν τα βήματα των νεότερων.


Ο κ. Παπαγεωργίου από την άλλη πλευρά επιτέθηκε στον Τσίπρα λέγοντας πως στην ουσία έχει εγκαταλείψει στην τύχή του τον ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής αναπτύσσει πλέον μια ιδιαίτερη δυναμική και αυτό φαίνεται σε όλη τη χώρα.
Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com