Νίκος Τέγος μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2
Αυτοί που το 1991 εγκατέλειψαν την Αριστερά σήμερα είναι οι καλύτεροι φίλοι των Αμερικανών είπε το στέλεχος του ΚΚΕ

Του Γιώργου Μπανάτσα

Αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ αλλά και στα πενηντάχρονα της ΚΝΕ είναι το φετινό φεστιβάλ της Κουμμουνιστικής Νεολαίας που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στην Καρδίτσα. Για το Φεστιβάλ μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Ράδιο Παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσα ο κ. Νίκος Τέγος γραμματέας της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ. Ο κ Τέγος εξήγησε ότι στόχος φέτος είναι να αναδειχθούν οι αγώνες που έκανε τόσο το ΚΚΕ όσο και η ΚΝΕ στη πορεία του χρόνου υπέρ των λαϊκών στρωμάτων και υπερ των λαϊκών συμφερόντων.

Ο κ. Τέγος ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο και για τα προβλήματα που προέκυψαν με τις δημοτικές αρχές τόσο στην Καρδίτσα όσο και στη Λάρισα και τόνισε πως στη Λάρισα έγιναν συλλήψεις μελών του κόμματος που έκαναν αφισοκόλληση, τους οποίους τους οδήγησαν με χειροπέδες στο τμήμα, σαν να ήταν κακοποιοί ενώ στην Καρδίτσα με προσωπική εντολή του Δημάρχου κ. Αλεξάκου «κατέβηκαν» οι αφίσες του Φεστιβάλ. «Ο κ. Αλεξάκος έκρινε ότι το παρακάναμε και έδωσε εντολή να κατέβουν οι αφίσες μας. Όμως εμείς δεν έχουμε άλλους τρόπους οπτικής επικοινωνίας και φυσικά δεν το παραξηλώσαμε. Την ίδια στιγμή βέβαια ο κ. Αλεξάκος δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία για άλλου είδους αφίσες που έχουν κατακλύσει την πόλη. Πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος αυτό που κάνει είναι εν όψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών να δίνει διαπιστευτήρια υπακοής στον ΣΥΡΙΖΑ, με αντάλλαγμα τη στήριξή του στο Δήμο Καρδίτσας από το κυβερνών κόμμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τέγος.
Εξάλλου σε άλλο σημείο της τοποθέτησης του επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στο ΣΥΡΙΖΑ για την εφαρμογή αντιλαϊκών πολιτικών ενώ δεν παράλειψε να επισημάνει πως όσοι το 1991 εγκατέλειψαν τη γνήσια αριστερή ιδεολογία του ΚΚΕ πλέον έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι των Αμερικανών. «Θεωρείται πως είναι τυχαίο, ότι φέτος επι των ημερών που κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής» αναρωτήθηκε ο κ. Τέγος.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του παλαιού 1ου λυκείου δίπλα από το άλσος του Παυσιλύπου, θα αρχίσει στις 8μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου και περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από το στέλεχος του ΚΚΕ κ. Αχιλλέα Κανταρτζή αλλά και συναυλία με το Λάκη Παπαδόπουλο και Μανώλη Φάμελο καθώς και με λαϊκό μουσικό σχήμα.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com