Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε το βράδυ της Κυριακής το Φεστιβάλ λιμνών που οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας σε συνεργασία με τους Δήμους. Σε ένα πραγματικά υπέροχο χώρο στο υπαίθριο θέατρο Κτιμένης, με τη λίμνη Σμοκόβου να λαμπυρίζει στο βάθος, οι περίπου 2500 χιλιάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στο χώρο πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά.

Ο Κώστας Μακεδόνας και η νέα αλλά ταλαντούχα τραγουδίστρια Γιάννα Φαφαλιού για σχεδόν τρείς ολόκληρες ώρες μάγεψαν τον κόσμο και εισέπραξαν θερμό χειροκρότημα.

 

Υπέροχο το θέατρο, το οποίο δεν είχε τύχει να επισκεφτώ στο παρελθόν και τα καλά λόγια για το Βασίλη Μόσχο, τέως Δήμαρχο Ταμασίου δεν έλειψαν από τους διοργανωτές, αφού επι των ημερών του κατασκευάστηκε αυτός ο όμορφος και απολύτως λειτουργικός χώρος. Όπως καλά λόγια ακούστηκαν και για τον πρόεδρο της Κτιμένης και τους Εθελοντές της περιοχής που προσέφεραν τόσα για να κυλήσει χωρίς προβλήματα η όλη διοργάνωση.

Μαγεμένος από το χώρο εμφανίστηκε και Κώστας Μακεδόνας που όπως είπε από μικροφώνου, δεν πίστευε ότι ο χώρος θα κατακλυστεί από κόσμο. Έτσι και αυτός έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Όμως και η Γιάννα Φαφαλιού είχε καλά λόγια να πει για το χώρο και την περιοχή μας. «Γνωρίζω την Καρδίτσα από τα φοιτητικά μου χρόνια» είπε εισαγωγικά από μικροφώνου. Και αργότερα στα παρασκήνια ο δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να ζητήσει διευκρινήσεις από πού γνωρίζει την Καρδίτσα: «Με μια συμπατριώτισσα σας της Σόνια Κοζιού σπουδάζαμε μαζί στο Καποδιστριακό. Γνωρίζω καλά τη Σόνια και τη μητέρα της τη Βάσω και έτσι νοιώθω ότι γνωρίζω και τον τόπο σας» μας είπε χαρακτηριστικά.

Ασημίνα Σκόνδρα και Βασίλης Τσιάκος το τόλμησαν και χόρεψαν για λίγο στη συναυλία όταν το κέφι είχε ανάψει. Ο Δήμαρχος Θάνος Σκάρλος τελικά δεν την έφερε τη στροφή που μας είχε υποσχεθεί αν και πολλοί από όσους βρισκόταν γύρω του τον παρότρυναν. Ωστόσο το χάρηκε με την ψυχή του…

Ε! και για να αποδίδουμε τα τω Καίσαρος τω Καίσαρι αξίζουν και ένα καλό λόγο η Μαρία Τσουρή – Καραμπινά που στην κυριολεξία ήταν η ψυχή της διοργάνωσης καθώς και ο Μανώλης Στεργιόπουλος της ΕΠΣ Καρδίτσας αφού, όπως μάθαμε, η βοήθεια του ήταν πολύτιμη.

Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com