Χαμός χθες το πρωί στο Ράδιο Παλμος 104.2 με τον Λάμπρο Τσιούκη πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καρδίτσας της Ν.Δ. ο οποίος επέμενε να μην ξεκαθαρίζει την πληροφορία του Γιώργου Μπανάτσα πως ήδη έχει στείλει επιστολή με την οποία ζητά από το κόμμα να στηριχθεί συγκεκριμένη υποψηφιότητα (του Κων/νου Παπαλού). Ο κ Τσιούκης παραδέχθηκε μεν ότι έχει σταλεί κάποια επιστολή ωστόσο δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο της. «Είμαστε υποχρεωμένοι ως τοπικός κομματικός μηχανισμός να εκφράζουμε την άποψη μας προς το κόμμα και αυτό τελικά να αποφασίζει» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιούκης. 

- «Ναι αλλά οι δικές μου πληροφορίες λένε πως στην συγκεκριμένη επιστολή χρησιμοποιούνται και ονόματα θεσμικών παραγόντων οι οποίοι ωστόσο όταν πληροφορήθηκαν την ύπαρξή της διαχώρισαν τη θέση τους» επέμενε ο δημοσιογράφος. Ωστόσο ο κ. Τσιούκης παρέμεινε σταθερός στην γραμμή «θα λέμε την άποψη μας προς το κόμμα και αυτό κανείς δεν μπορεί να το στερήσει». Αλίμονο, κανένας Λάμπρο δεν θέλει να σε φιμώσει, αρκεί οι επιστολές να μην στέλνονται στα κρυφά…

Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com