Τι είπε για τις υποψηφιότητες στο κόμμα της και για την έξοδο από το μνημόνιο

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον εμπιστεύθηκα για αρχηγό του Κόμματος, θα τον εμπιστευτώ και για πρωθυπουργό και φυσικά θα εμπιστευτώ και τις επιλογές του σε ότι αφορά τη στελέχωση των ψηφοδελτίων». Αυτό απάντησε το στέλεχος της Ν.Δ. κ. Σόφια Τόλια σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε χθες το πρωί στο Ράδιο Παλμός 104.2. Η κ. Τόλια απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Μπανάτσα εξήγησε πως η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν πολύ συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα το οποίο με την εφαρμογή του θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πραγματική έξοδο από την κρίση. «Μπορεί να βγήκαμε από το μνημόνιο ωστόσο η καθημερινότητα για όλους μας είναι σκληρή. Επίσης φαίνεται πως η χώρα έχει σημαντικό πρόβλημα να βρει διέξοδο στις αγορές. Έτσι τα δύσκολα είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας» είπε χαρακτηριστικά η κ. Τόλια.

Στη συνέχεια εξήγησε πως η Ν.Δ. δεν πρόκειται να τάξει πράγματα που δεν μπορεί να υλοποιήσει. «Το ζήτημα είναι να υπάρξουν επενδύσεις στη χώρα και για να το πετύχουμε αυτό στη Ν.Δ. έχουμε εκπονήσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μείωση της φορολογίας, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και δραστική μείωση της γραφειοκρατίας. Αν όλα αυτά τα συνδυάσουμε με τη δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου που θα δώσει μια επενδυτική ασφάλεια, τότε μπορεί πραγματικά να αλλάξει η πορεία της χώρας». Η κ. Τόλια συγχρόνως αναφέρθηκε και στη νέα νοοτροπία με την οποία θα πρέπει να σκέφτονται οι πολίτες. «Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να ζητούν πολιτικούς που τους τάζουν χωρίς αντίκρισμα. Τις λογικές του «λεφτά υπάρχουν τις πληρώσαμε όλοι μαζί». Νομίζω πως κάποια στιγμή και εμείς ως πολίτες θα πρέπει να ωριμάσουμε» κατέληξε η κ. Τόλια.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com