Τι είπε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 ο απερχόμενος Δήμαρχος Μουζακίου

«Ουδέποτε δήλωσα ότι σίγουρα θα είμαι υποψήφιος και ότι πήρα για αυτό διαβεβαιώσεις» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Η απόφαση μου να αφήσω τον Δήμο Μουζακίου είναι από καιρό ειλημμένη». Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γ. Κωτσός μιλώντας στο Γ. Μπανάτσα και στη πρωινή ενημερωτική ζώνη του Ράδιο Παλμός.

 

Ο κ. Κωτσός πρόσθεσε ότι αυτή του την απόφαση την είχε ανακοινώσει πριν από δύο χρόνια περίπου στη δημοτική του ομάδα ώστε να μην υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου τι θα κάνει πλέον η δημοτική του ομάδα και με ποιόν επικεφαλής θα πορευθεί ο κ. Κωτσός ειπε ότι αυτό θα είναι προϊόν διαλόγου και σύνθεσης απόψεων.
- «Δώσατε σε κάποιον δακτυλίδι» ρώτησε ο δημοσιογράφος
«Δακτυλίδι έδωσα μόνο στην εκλεκτή της καρδιάς μου, την Πιπίτσα» απάντησε ο δήμαρχος. Σε ότι αφορά τη διαδοχή στο συνδυασμό του υποστήριξε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Θεοφάνη Στάθη Δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο αλλά και από την κ. Ολυμπία Διαμανταπούλου που όμως δεν είναι μέλος της ομάδάς του, ωστόσο τη χαρακτήρισε φίλη και υποστηρίκτρια του έργου του. «Ο κ. Στάθης μιλώντας σε εσάς κ. Μπανάτσα εδώ και καιρό εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να ηγηθεί του συνδυασμού. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την κ. Διαμαντοπούλου. Νομίζω ότι υπάρχει πεδίο συνεννόησης ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε το συνδυασμό της κ. Ντρούβα που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Δήμαρχος.

Για τα πολιτικά του σχέδια

«Προσωπική μου επιθυμία, την οποία έχω κάνει γνωστή στον πρόεδρο, είναι να ασχοληθώ με την κεντρική πολιτική σκηνή. Θεωρώ ότι έχω εκείνα τα προσόντα που τίθενται για να μετάσχει στο ψηφοδέλτιο ένα στέλεχος του κόμματος. Υπάρχει η εμπειρία και η θέληση για προσφορά. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του ίδιου του προέδρου να αποφασίσει» είπε ο κ. Κωτσός μιλώντας για τα μελλοντικά πολιτικά του σχέδια. «Σε ότι με αφορά ποτέ και πουθενά δεν δήλωσα ότι θα περιληφθώ σίγουρα στο ψηφοδέλτιο. Εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου στον πρόεδρο και αυτός θα αποφασίσει. Όμως οι άσπονδοι φίλοι μου διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα μου γιατί αυτό τους βολεύει. Υπάρχουν και κάποιοι που για δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν τη συμμετοχή μου. Ωστόσο πιστεύω ότι ο επικεφαλής ενός κόμματος πρώτιστα θέτει τη δυναμική που έχουν τα πρόσωπα στην κοινωνία και όχι τους ιδιοτελείς λόγους που ορισμένοι θέτουν ώστε να «κοπεί» κάποιος» κατέληξε ο Δήμαρχος Μουζακίου.
Στη συνέχεια ο κ. Κωτσός ρωτήθηκε και για την εκτίμηση που εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός ο πρ. βουλευτής Παύλος Σιούφας ότι δεν θα μετάσχουν στα βουλευτικά ψηφοδέλτια της Ν.Δ. εν ενεργεία δήμαρχοι πλην πιθανώς μιας περίπτωσης στην Αττική. «Σέβομαι τον κ. Σιούφα και την εκτίμησή του όμως δεν θα συμφωνήσω μαζί του. Και αν συμμετάσχει ένας δήμαρχος, όπως λέει, γιατί να μην συμμετάσχει και ένας δεύτερος ή και ένας τρίτος» αναρωτήθηκε ο κ. Κωτσός. Τέλος στην ερώτηση τι θα κάνει αν τελικά δεν μπει στο ψηφοδέλτιο, απάντησε πως από τη φύση του είναι άνθρωπος που όταν θέτει ένα στόχο προσηλώνεται σε αυτόν και προσπαθεί να τον πετύχει. «Δεν με απασχολεί αυτό το ενδεχόμενο. Έχω θέσει ένα στόχο και προσπαθώ να τον πετύχω» κατέληξε ο Δήμαρχος Μουζακίου.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com